Povezane novice

Slovenski rokometaši do pomembne zmage v Podgorici

Primorske 09.03.2023
Slovenski rokometaši so si z zmago v Črni gori na stežaj odprli vrata do prvega mesta v skupini 6 kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Obenem so pripravili najlepše povabilo navijačem za nedeljski povratni dvoboj v Bonifiki. PODGORICA > Slovenija je… »

Kvalifikacije za evropsko prvenstvo: Selektor Šola brez darila na svoji prvi tekmi

Dnevnik 09.03.2023
Slovenska moška rokometna reprezentanca je v tretjem krogu sedme kvalifikacijske skupine za uvrstitev na EP leta 2024 v Nemčiji v Podgorici z 32:29 (14:14) premagala Črno goro. Že v nedeljo ob 18.30 bosta reprezentanci v Kopru igrali še drugo tekmo… »

Trdnjava Morača je padla, Zormanovi borci skozi trnje do sladke zmage

Delo 09.03.2023
Slovenci so v končnici razburljive tekme v Podgorici potrdili vzpon in si zagotovili nastop na evropskem prvenstvu v Nemčiji. Povabilo na revanšo v Kopru. Kar v zadnjih 11 letih ni uspelo Švedom, Dancem, Nemcem in Špancem, je slovenskim rokometašem… »

Pred slovenskimi rokometaši padla črnogorska trdnjava Morača

RTV Slovenija 09.03.2023
Slovenski rokometaši so v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo v gosteh premagali Črno goro. V Podgorici so bili boljši v končnici srečanja (29:32). V nedeljo se bosta reprezentanci pomerili v Kopru. Po zmagi v Podgorici je Slovenija naredila velik… »

Pomembna in trdo prigarana zmaga v Podgorici

SiolNET 09.03.2023
Slovenska moška rokometna reprezentanca je po uvodnih zmagah nad Kosovom in BiH v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo v Nemčiji 2024 danes z 32:29 v dvorani Moraša v Podgorici premagala še Črno goro. S Črnogorci se bo selekcija Uroša Zormana… »

"V naši ekipi so določene spremembe, a ..."

SiolNET 09.03.2023
Pred slovensko rokometno reprezentanco je prva preizkušnja po koncu januarskega svetovnega prvenstva, na katerem je Slovenija osvojila deseto mesto. Zasedba Uroša Zormana je v jesenskem terminu kvalifikacij za evropsko prvenstvo v Nemčiji 2024… »

Najboljši je bil KK Koper

Primorske 09.03.2023
Sezona tekmovanj Karate zveze Slovenije na Primorskem se je začela v Luciji. Na pokalu Primorske je bil pri zbiranju odličij najuspešnejši Karate klub Koper. LUCIJA > Društvo za borilne veščine Piran je v športni dvorani v Luciji v nedeljo… »

Smučarji Gorice najboljši

Primorske 09.03.2023
Zadnji dnevi so bili za mlade primorske alpske smučarje pestri. Na veleslalomu notranjsko primorskega pokala v Trbižu je največ odličij osvojil SK Gorica. Novogoričani so bili uspešni tudi v slovenskem pokalu na Golteh. TRBIŽ > Novogoriški… »

Sporočilo razstave: Vsaka ženska je lepa

Primorske 09.03.2023
Rezbar Bojan Ožbot se je ob 8. marcu vsem ženskam poklonil z razstavo. V avli občinske uprave v Bukovici je na ogled postavil približno 50 izdelkov z žensko tematiko. Izstopata 1,7 metra visok leseni ženski akt in kip ženske, ki “drži tri vogale… »

V Bonifiko se bo Krečič vračal vse pogosteje

Primorske 09.03.2023
Gregi Krečiču je očitno usojena Črna gora, s katero je doživel ognjeni krst v reprezentančnem dresu na nedavnem svetovnem prvenstvu. Slovenske rokometaše čaka danes ob 18. uri v Podgorici prvo dejanje dvojnega obračuna skupine 7 kvalifikacij za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem