Povezane novice

Snežič toži Mesca, ta vztraja pri izrečenem

Dnevnik 09.03.2023
Minister Luka Mesec in davčni svetovalec Rok Snežič se včeraj na sodišču nista soočila, sta pa njuna pooblaščenca sodišču predstavila svoje dokazne predloge. Obramba vztraja, da besede kriminalec, oligarhija in klika ustrezno opišejo Snežiča… »

Novinarji Necenzurirano.si niso priznali razžalitve Roka Snežiča

RTV Slovenija 09.03.2023
Na ljubljanskem sodišču je potekal predobravnavni narok v eni izmed številnih tožb, ki jih je proti novinarjem portala Necenzurirano.si vložil davčni svetovalec Rok Snežič. Novinarji krivde ne priznavajo. Na ljubljansko okrožno sodišče ni… »

Za Mesca bo zahteval pogojno zaporno kazen in prenehanje funkcije

Zurnal24 09.03.2023
Minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je le prevzel obtožnico, a nanjo podal ugovor. Na ljubljanskem okrožnem sodišču je bil danes razpisan predobravnavni narok zoper Luko Mesca, ki mu Rok Snežič kot zasebni tožnik očita… »

Mesec vs. Snežič / Minister vztraja pri svojih besedah

Mladina 09.03.2023
Rok Snežič, "davčni svetovalec", je dejal, da bo za ministra Luko Mesca zahteval pogojno kazen, prenehanje funkcije ministra in prepoved udejstvovanja v politiki vsaj leto dni. Minister za delo in koordinator Levice Luka Mesec ne priznava krivde v… »

Meščeva obramba bo dokazovala, da je Snežič res "kriminalec"

RTV Slovenija 09.03.2023
Minister za delo Luka Mesec ne priznava krivde v tožbi, ki jo je zoper njega vložil davčni svetovalec Rok Snežič, ker ga je označil za kriminalca. Ministrova obramba je v sodni spis predložila objave, s katerimi dokazuje, da je bil Snežič že… »

Brez soočenja na sodišču: Mesec v tujini, Snežič zbolel

Necenzurirano 09.03.2023
Minister preko svojega odvetnika sporoča, da krivde za žaljivo obdolžitev ne priznava. Tožba se nanaša na Meščevo izjavo, da je Snežič kriminalec. Ministra za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Luko Mesca kazensko preganja davčni… »

Minister Mesec ne priznava žaljive obdolžitve davčnega svetovalca Roka Snežiča

Delo 09.03.2023
Obramba ministra je danes v sodni spis vložila vrsto medijskih objav, s katerimi dokazuje, da je bil Snežič že obsojen in tudi v več kazenskih postopkih. Minister za delo in koordinator Levice Luka Mesec ne priznava krivde v zasebni tožbi, ki jo je… »

Mesec ne priznava krivde v zasebni tožbi davčnega svetovalca Snežiča

SiolNET 09.03.2023
Minister za delo in koordinator Levice Luka Mesec ne priznava krivde v zasebni tožbi, ki jo je zoper njega zaradi žaljive obdolžitve vložil davčni svetovalec Rok Snežič. Obramba ministra je danes v sodni spis vložila vrsto medijskih objav, s… »

Mesec ne priznava krivde po Snežičevi tožbi

Dnevnik 09.03.2023
Minister Luka Mesec in davčni svetovalec Rok Snežič se danes na sodišču nista soočila, sta pa njuna pooblaščenca sodišču predstavila svoje dokazne predloge. Obramba vztraja, da besede kriminalec, oligarhija in klika ustrezno opišejo Snežiča… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem