Povezane novice

Na Norveško na krilih planiških kolajn, Rok Masle namesto Petra Prevca

RTV Slovenija 09.03.2023
Svetovni pokal v smučarskih skokih se nadaljuje z norveško turnejo Raw Air, na kateri bo nastopilo 11 slovenskih tekmovalk in tekmovalcev. Robert Hrgota je na sever odpeljal šest skakalcev. Poleg četverice, ki je zablestela v soboto z naslovom… »

Frida Westman se vrača v svetovni pokal

SiolNET 09.03.2023
Švedska smučarska skakalka Frida Westman, ki ji je po velikem uspehu na začetku sezone zagodla poškodba kolena, se vrača v svetovni pokal. Skandinavka se bo karavani pridružila na norveški turneji Raw Air, ki se s kvalifikacijami na Holmenkollnu… »

Slovenski skakalci navdušili tudi olimpijskega prvaka

Delo 09.03.2023
Na znamenitem Holmenkollnu nad Oslom jutri začetek norveške turneje v smučarskih skokih, na kateri bo tekmovalo tudi enajst Slovencev. Komaj dobro se je v Planici končalo svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju, že je pred smučarskimi skakalci in… »

Kaj takega je bilo nepredstavljivo! Skakalke pred zgodovinsko prelomnico!

Zurnal24 09.03.2023
Na norveško turnejo, kjer bodo na vrsti tudi prvi zgodovinski poleti za skakalke, se je odpravila 11-članska slovenska vrsta. Konec tedna se bo nadaljevala sezona svetovnega pokala v smučarskih skokih, sledi namreč norveška turneja surovi zrak s… »

Po vrhuncu v Planici na surovi izziv brez premora, skakalke bodo pisale zgodovino

SiolNET 09.03.2023
Le nekaj dni po svetovnem nordijskem prvenstvu v Planici smučarske skakalce in skakalke čaka še precej dolg, zajeten in surov izziv. V petek se začenja norveška turneja Raw-Air, na kateri bodo brez dneva premora tekmovali deset dni, v tem času… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem