Povezane novice

MEDTEM KO SLOVENSKEGA LETALSKEGA PREVOZNIKA NIMAMO: Na prednostnem seznamu je 10 prog za subvencioniranje

Regional 10.03.2023
Ministrstvi za infrastrukturo ter za gospodarstvo, turizem in šport želita še ta mesec objaviti razpis za subvencioniranje letalskih povezav za večjo povezljivost. Na prednostnem seznamu je 10 prog, in sicer Dunaj, Bruselj, Koebenhavn, Atene, Madrid… »

Reševanje slabe letalske povezljivosti Slovenije – v prvem krogu bo subvencioniranih deset povezav

RTV Slovenija 10.03.2023
Po propadu Adrie Airways in pandemiji covida-19 je Slovenija med najslabše letalsko povezanimi evropskimi državami. Vlada bo položaj v prvem koraku reševala s subvencioniranjem letalskih povezav. Na prednostnem seznamu je deset destinacij. Vlada si je… »

Katere letalske povezave bo subvencionirala država

Delo 10.03.2023
Pred objavo razpisa za subvencioniranje mora država pridobiti soglasje evropske komisije. Bratuškova je povedala, da je cilj, da bo razpis zunaj 24. marca. Država bo predvidoma 24. marca objavila razpis za subvencioniranje letalskih destinacij, na… »

Bratuškova: Možno je, da bomo ustanovili novo letalsko družbo #video

SiolNET 10.03.2023
Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek in minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han sta predstavila program za večjo letalsko povezljivost v Sloveniji v letih 2023−2025. Ljubljansko letališče je namreč še vedno slabo povezano… »

V prvem koraku subvencije, v drugem novi slovenski letalski prevoznik

Dnevnik 10.03.2023
Ministrstvi za infrastrukturo ter za gospodarstvo, turizem in šport pričakujeta, da bosta lahko razpis za subvencioniranje letalskih povezav za večjo povezljivost Slovenije objavili še ta mesec. Na prednostnem seznamu je 10 prog, in sicer Dunaj… »

Država bo dala 17 milijonov: Za te destinacije bodo letalske karte cenejše

Zurnal24 10.03.2023
Država postopoma uresničuje projekt subvencioniranih letalskih prog. Zakon o pomoči za zagotovitev letalske povezljivosti je že sprejet, pripravil se je program, čaka se le še zeleno luč Evropske komisije za objavo razpisa. "Za objavo razpisa za… »

Končno cenejše letalske vozovnice in povezave v številna mesta

Necenzurirano 10.03.2023
Število letal, ki pristajajo v Sloveniji je vedno manjše. Kaj bo storila vlada? Ministrice za infrastrukturo Alenke Bratušek in minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han, sta na tiskovni konferenci predstavila program za večjo letalsko… »

Država z razpisom do subvencije desetih letalskih povezav

Primorske 10.03.2023
Ministrstvi za infrastrukturo ter za gospodarstvo, turizem in šport pričakujeta, da bosta lahko razpis za subvencioniranje letalskih povezav za večjo povezljivost Slovenije objavili še ta mesec. Na prednostnem seznamu je 10 prog, in sicer Dunaj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem