Povezane novice

Gibanje Svoboda dalo opomin ljubljanskim mestnim svetnikom, Golob razburil mariborskega župana

RTV Slovenija 10.03.2023
Gibanje Svoboda je ljubljanskim mestnim svetnikom izreklo opomin, ker so podprli dodatek za delovno uspešnost direktorici ZD-ja Ljubljana. Ugotovili so tudi, da mariborska občinska oblast ne ustreza njihovim vrednotam. Mariborski župan temu nasprotuje… »

Golob: Javnosti bo predstavljen usklajen predlog zakona o ZZZS

SiolNET 10.03.2023
Predsednik Robert Golob je po četrtkovi seji strateškega sveta, ki je med drugim obravnaval ukrep digitalizacije zdravstva in predloge za organizacijo zavoda za zdravstveno zavarovanje (ZZZS), poudaril, da se trenutno pogovarjajo še o izhodiščih. Ko… »

Arsenovič Golobu: Moja velika vrednota je povezovanje

Dnevnik 10.03.2023
Gibanje Svoboda se je na današnji seji izvršnega odbora dotaknilo več tem. Predsednik stranke Robert Golob je na tiskovni konferenci po seji izpostavil zlasti neprimernost dogajanja v mestni občini Ljubljana in mestni občini Maribor. Predsednik… »

Golob: Javnosti bo predstavljen usklajen predlog zakona o ZZZS

Dnevnik 10.03.2023
Predsednik Robert Golob je po četrtkovi seji sveta strateškega sveta, ki je med drugim obravnaval ukrep digitalizacije zdravstva in predloge za organizacijo zavoda za zdravstveno zavarovanje (ZZZS), poudaril, da se trenutno pogovarjajo še o… »

Golob besen na neposlušne svetnike, tako jih je kaznoval

Zurnal24 10.03.2023
Ker so glasovali v nasprotju z vrednotami stranke, so jih kaznovali. Po seji izvršnega odbora Gibanja Svoboda je predsednik stranke Robert Golob komentiral nesoglasja znotraj stranke na lokalnem nivoju. Mestnim svetnikom iz vrst Gibanja Svobode so… »

Golob kaznoval vse, ki so glasovali za nagrado direktorice ZD Ljubljana

Necenzurirano 10.03.2023
Predsednik stranke Gibanje Svoboda Robert Golob je razkril, o čem so govorili na seji izvršnega odbora stranke. Kot je uvodoma povedal predsednik stranke Gibanje Svoboda Robert Golob, so na seji izvršnega odbora stranke obravnavali nekatere pomembne… »

Golob: Vsem ljubljanskim svetnikom bomo izdali opomin #video

SiolNET 10.03.2023
Po seji izvršnega odbora je predsednik Gibanja Svoboda Robert Golob podal izjavo za medije. Spregovoril je o problematiki starostnikov, za katere so ustanovili iniciativno skupino, nadaljeval pa je z razmerami v mestnih občinah Ljubljana in Maribor… »

Novice dneva »

19-letni državljan Norveške po padcu z balkona umrl

RTV Slovenija pred 9 uramiše 1 povezana

Kaj vse je narobe z evropsko komisijo

Finance.si pred 9 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem