Povezane novice

88-letna peška umrla za posledicami prometne nesreče

SiolNET 10.03.2023
Peška, ki je bila 15. februarja udeležena v prometni nesreči v Ankaranu, je za posledicami prometne nesreče umrla, so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. V 88-letno peško, ki je vozišče prečkala zunaj označenega prehoda za pešce, je… »

Pogrešano 52-letnico našli mrtvo v Dravi

SiolNET 10.03.2023
Od danes zjutraj pogrešano 52-letno Jasno Ditinger iz Vuzenice so popoldan našli mrtvo v reki Dravi, so sporočili s Policijske uprave Celje. Policisti okoliščine smrti še ugotavljajo, prve ugotovitve pa ne kažejo, da bi šlo za nasilno smrt, so še… »

POLICIJA PREKLICALA ISKANJE: Pogrešano so našli mrtvo

Regional 10.03.2023
Policija sporoča, da preklicuje iskanje 52-letne Jasne Ditinger, ki so jo v popoldanskih urah našli mrtvo. Okoliščine smrti še ugotavljajo, prve ugotovitve pa ne kažejo na nasilno smrt, so sporočili s Policijske uprave Celje.… »

POGREŠANA 52-LETNA JASNA: Od danes zjutraj, policija prosi za pomoč pri iskanju (FOTO)

Regional 10.03.2023
Od danes zjutraj je pogrešana 52-letna Jasna Ditinger iz Vuzenice. Vse, ki so jo morda opazili, policija prosi, da jim to sporočijo na telefonsko številko 113, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.… »

Umrla je: Kombi treščil v 88-letno peško

Zurnal24 10.03.2023
88-letnica je poškodbam podlegla. Nesreča se je dogodila 15. februarja, ko je 88-letna peška prečkala cesto izven označenega prehoda za pešce. Nesreča se je zgodila v Ankaranu, sedaj pa je peška za posledicami prometne nesreče umrla, so danes… »

Peška se je mesec dni borila za življenje, zdaj pa bitko izgubila

Necenzurirano 10.03.2023
Sredi februarja je vanjo trčil kombi in jo hudo poškodoval. V Splošni bolnišnici Izola je za posledicami poškodb, ki jih je v prometni nesreči v Ankaranu utrpela 15. februarja, preminila 88-letna ženska, so sporočili s koprske policijske uprave… »

Za posledicami prometne nesreče v Ankranu umrla 88-letnica

Primorske 10.03.2023
Danes zjutraj so koprski policisti prejeli obvestilo iz izolske bolnišnice, da je za posledicami prometne nesreče, ki se je zgodila 15. februarja v Ankaranu, umrla 88-letna ženska. ANKARAN > Voznik kombija je 15. februarja pri vzvratni vožnji na ulico… »

TRAGIČNA NESREČA V ANKARANU: Poškodbam je danes podlegla peška

Regional 10.03.2023
Danes zjutraj so policiste iz izolske bolnišnice obvestili, da je umrla 88-letna ženska, ki je bila poškodovana v prometni nesreči v Ankaranu. Umrla je za posledicami prometne nesreče. V sredo, 15. februarja, se je okoli 16. ure v Ankaranu zgodila… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem