Povezane novice

Ciljni vzpon, napadi, odločil pa šprint. In dobil ga je Roglič!

SiolNET 10.03.2023
Peta etapa kolesarske dirke Od Tirenskega do Jadranskega morja se je končala z desetkilometrskim vzponom na Sassoletto. Dobil jo je slovenski as Primož Roglič. In to po kako dramatičnem razpletu! Odločil je fotofiniš. Drugi je bil Giulio Ciccone… »

Izredne razmere na dirki Pariz-Nica, kjer Pogačar brani rumeno majico

SiolNET 10.03.2023
Organizatorji kolesarske dirke Pariz-Nica so se odločili, da zaradi varnostnih razlogov odpovejo petkovo šesto etapo med krajema Tourves in La Colle-sur-Loup. Tadej Pogačar bo svojo pot do skupne zmage na dirki nadaljeval v soboto. Sportal Za etapno… »

Roglič dobil srdit šprint na ciljnem vzponu in oblekel majico vodilnega

RTV Slovenija 10.03.2023
Na Dirki od Tirenskega do Jadranskega morja je bila na sporedu peta, kraljevska etapa, ki jo je v ciljnem šprintu dobil Primož Roglič. Na Dirki Pariz–Nica so zaradi močnega vetra odpovedali šesto etapo. Večji del 5. etape Dirke od Tirenskega do… »

Izjemen zaključek, Roglič za las zmagal, prvi tudi skupno

Zurnal24 10.03.2023
Primož Roglič do druge zmage v dveh dneh. Slovenski kolesarski as Primož Roglič je po četrti dobil še peto etapo na dirki od Tirenskega do Jadranskega morja. Zasavec je bil tokrat najmočnejši v sprintu najboljših, za dolžino kolesa je na vrhu… »

ODLOČIL JE ŠPRINT: Rogliču peta etapa dirke med dvema morjema

Regional 10.03.2023
Slovenski kolesarski as Primož Roglič je zmagovalec pete etape na dirki od Tirenskega do Jadranskega morja. Na trasi med krajema Morro d'Oro in Sarnano-Sassotetto, ki je bila zaradi močnega vetra nekoliko skrajšana (165,6 km), je v sprintu na zadnjem… »

Močan veter odnesel 6. etapo dirke Pariz - Nica

Primorske 10.03.2023
Šesta etapa kolesarske dirke Pariz - Nica, ki naj bi povezala Tourves z La Colle-sur-Loupom, je odpovedana zaradi izjemno močnega vetra, so sporočili organizatorji v izjavi za javnost. Skupno vodstvo na dirki je v rokah slovenskega asa Tadeja… »

Močan veter odnesel 6. etapo dirke Pariz-Nica

Delo 10.03.2023
Skupno vodilni Tadej Pogčar danes ostal brez akcije. Šesta etapa kolesarske dirke Pariz-Nica, ki naj bi povezala Tourves z La Colle-sur-Loupom, je odpovedana zaradi izjemno močnega vetra, so sporočili organizatorji v izjavi za javnost. Skupno vodstvo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem