Povezane novice

Mikaela Shiffrin spet piše zgodovino, Ana Bucik med najboljših 10

SiolNET 11.03.2023
Ameriška smučarka Mikaela Shiffrin je z zmago na slalomu v Areju na Švedskem, ki je že njena 87. zmaga v svetovnem pokalu, spisala novo poglavje v zgodovini alpskega smučanja. Z novim zmagoslavjem je presegla tudi število zmag, ki jih je v svoji… »

Zgodovinska 87. zmaga Mikaele Shiffrin, Ana Bucik deveta

RTV Slovenija 11.03.2023
Potem ko je v petek na kraju svoje prve zmage za svetovni pokal s 86. slavjem izenačila nekoč navidezno nedosegljivi rekord Ingemarja Stenmarka, je dan pozneje v Areju Mikaela Shiffrin z novo zmago sama postala absolutna rekorderka alpskega smučanja… »

Shiffrinova si je dala darilo za rojstni dan in prekosila Stenmarka

Delo 11.03.2023
Tik pred 28. rojstnim dnevom je ameriška šampionka Mikaela Shiffrin na slalomu v Åreju dosegla rekordno 87. zmago za svetovni pokal. Ana Bucik deveta. Tik pred 28. rojstnim dnevom – praznovala ga bo pojutrišnjem – je ameriška šampionka Mikaela… »

Shiffrin v Areju s 87. zmago presegla rekord Ingemarja Stenmarka

Primorske 11.03.2023
Ameriška alpska smučarka Mikaela Shiffrin je danes na slalomski tekmi svetovnega pokala v švedskem Areju dosegla 87. zmago v karieri in tako presegla dosežek legendarnega Šveda Ingemarja Stenmarka, ki je zbral 86 zmag. ARE > Shiffrin je v petek z… »

Shiffrin v Areju s 87. zmago presegla rekord Ingemarja Stenmarka

Dnevnik 11.03.2023
Shiffrin je v petek z zmago na veleslalomu na švedskem prizorišču Stenmarka ujela po številu zmag, a je že dan pozneje sama skočila povsem na vrh večne lestvice najboljših vseh časov. Američanka je v tej sezoni že pred koncem že osvojila… »

Rekord Stenmarka zgodovina, nova kraljica je Mikaela Shiffrin

Zurnal24 11.03.2023
Na slalomu v švedskem Åreju je slavila Američanka Mikaela Shiffrin, s čimer je osvojila 87. zmago v karieri. Toliko jih ni zbral še nihče. Ana Bucik je zasedla deveto mesto. Izvrstna ameriška smučarka Mikaela Shiffrin je z novo, še 87. zmago v… »

Za Grubo so se 'vrnili' tudi Stenmark, Tomba in Girardelli

24ur 11.03.2023
Na dan, ko je Mikaela Shiffrin izenačila rekord legendarnega Šveda Ingemarja Stenmarka po številu zmag v svetovnem pokalu, je ta ob velikem aplavzu na svojih "sulicah" prismučal pred slovenske gledalce. Tam sta ga čakala tudi Alberto Tomba in Marc… »

Shiffrin na pol poti do rekorda, Bucik sedma po prvi vožnji

Primorske 11.03.2023
Ameriška alpska smučarka Mikaela Shiffrin, ki lovi rekordno 87. zmago v svetovnem pokalu, je po prvi vožnji slalomske preizkušnje v švedskem Areju prepričljivo prva. Američanka ima 69 stotink naskoka pred domačinko Anno Swenn Larsson. Najboljša… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem