Povezane novice

Tonin sporoča Golobu: V nedogled nismo pripravljeni čakati. Vlada ima čas do maja. #video

SiolNET 11.03.2023
Na današnji programski konferenci Nove Slovenije so razpravljali o prenovi zdravstvenega sistema. Zbrane je nagovoril tudi predsednik NSi Matej Tonin, ki je napovedal, da bodo v NSI začeli vlagati svoje zakonske predloge, če vlada na področju… »

NSi bo na vlado čakala do maja

Delo 11.03.2023
Sprejet program konference bo služil kot izhodišče za zakonske predloge, ki jih bodo po napovedih predsednika NSi Mateja Tonina »vložili od maja dalje«. NSi se je zbrala na programski konferenci z naslovom Vsem dostopno javno zdravstvo, ki so jo… »

Golob: Vse pametne predloge bomo upoštevali pri reformi zdravstva

24ur 11.03.2023
"To je simptom in posledica slabe organiziranosti zdravstvenega sistema," je prvak Nove Slovenije Matej Tonin komentiral primer kirurga Romana Bošnjaka, ki je zaradi suma korupcije v petek odstopil kot predstojnik nevrološkega oddelka ljubljanskega… »

NSi: V naš prostor naj se vpeljejo delujoči zahodnoevropski zdravstveni koncepti

RTV Slovenija 11.03.2023
NSi se je zbral na programski konferenci Vsem dostopno javno zdravstvo, ki so jo posvetili prenovi zdravstvenega sistema. Rešitve za vsem dostopno javno zdravstvo so sicer predstavili že januarja. "Če hočemo ohraniti vsem dostopen zdravstveni sistem… »

Tonin daje vladi čas do maja

Zurnal24 11.03.2023
Vlada testira potrpežljivost ljudi in ne zmogljivosti zdravstva, ocenjuje predsednik NSi Matej Tonin. Stranka Nova Slovenija v Celju na programski konferenci z naslovom Vsem dostopno javno zdravstva razpravlja o prenovi zdravstvenega sistema. Stranka NSi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem