Povezane novice

Kranjec tik pod odrom, Odermattu zmaga in veliki ter mali globus

RTV Slovenija 12.03.2023
Marco Odermatt je dvakratni zmagovalec Kranjske Gore 2023, s čimer je uradno drugič zapored osvojil veliki kristalni globus za zmago v svetovnem pokalu. Žan Kranjec je s 4. mestom dosegel svojo najboljšo uvrstitev v Kranjski Gori. Tako želenih… »

Podkorenski poklon sijajnemu Marcu Odermattu

Dnevnik 12.03.2023
Najboljši slovenski alpski smučar Žan Kranjec je na dveh veleslalomih 62. pokala Vitranc s 4. in 5. mestom dosegel vrhunski uvrstitvi, a načrt prve uvrstitve na zmagovalni oder v Kranjski Gori mu je vendarle spodletel. Največja slovenska prireditev… »

Trije boljši, a Kranjcu manjka še nekaj: "Z opremo imamo velike izzive"

SiolNET 12.03.2023
Žan Kranjec in njegov trener Klemen Bergant sta bila z izplenom pokala Vitranc zadovoljna (peto in četrto mesto). "Z opremo imamo kar velike izzive," je poudaril Bergant. Z odstopom je sezono v svetovnem pokalu že končal Štefan Hadalin. "Bo treba… »

Odermatt do druge zmage in drugega globusa, Kranjec z dosežkom kariere

Delo 12.03.2023
Na poligonu v Podkorenu se je razpletla še druga veleslalomska preizkušnja 62. pokala Vitranc. Zmaga spet Švicarju Marcu Odermattu. Švicar Marco Odermatt je zmagovalec tekme za svetovni pokal alpskih smučarjev v Kranjski Gori. Drugo mesto je zasedel… »

Žan Kranjec do svojega najboljšega rezultata v Kranjski Gori!

Zurnal24 12.03.2023
Kranjec tik za stopničkami, zmaga znova Odermattu. Švicar Marco Odermatt je zmagovalec tekme za svetovni pokal alpskih smučarjev v Kranjski Gori. Drugo mesto je osvojil Norvežan Henrik Kristoffersen, tretji pa je bil Francoz Aleixis Pinturault… »

Odermatt še drugič zmagal, Kranjec do najboljšega izida doma

SiolNET 12.03.2023
Zmagovalec drugega veleslaloma za svetovni pokal v Kranjski Gori je Marco Odermatt, drugi je bil Henrik Kristoffersen, tretji pa Alexis Pinturault. Žan Kranjec je bil tokrat četrti, kar je njegova najboljša uvrstitev na domači tekmi. Zaostanek za tako… »

Kranjec tik za stopničkami, zmaga znova Odermattu

Primorske 12.03.2023
Švicar Marco Odermatt je zmagovalec tekme za svetovni pokal alpskih smučarjev v Kranjski Gori. Drugo mesto je osvojil Norvežan Henrik Kristoffersen, tretji pa je bil Francoz Aleixis Pinturault. Najboljši Slovenec je bil na domači preizkušnji Žan… »

Kranjec tik za stopničkami, zmaga znova Odermattu

Gorenjski glas 12.03.2023
Kranjska Gora – Švicar Marco Odermatt je zmagovalec tekme za svetovni pokal alpskih smučarjev v Kranjski Gori. Drugo mesto je osvojil Norvežan Henrik Kristoffersen, tretji pa je bil Francoz Aleixis Pinturault. Najboljši Slovenec je bil na domači… »

Kranjec z odličnim izhodiščem za napad v drugi vožnji

Zurnal24 12.03.2023
Odermatt na pol poti do nove zmage, Kranjec peti po prvi vožnji. Švicar Marco Odermatt je postavil najboljši čas prve vožnje veleslaloma za svetovni pokal alpskih smučarjev v Kranjski Gori. Pričakovano najboljši predstavnik domače vrste po prvem… »

Novice dneva »

Izrael ponoči z raketami napadel Iran

Dnevnik pred eno uroše 3 povezane

Ameriški veto na polnopravno članstvo Palestincev v OZN

Delo pred tremi uramiše 1 povezana

Kako so zminirali reševanje krize z embalažo in odpadki

Finance.si pred dvema uramaše 2 povezani

Kje bodo merili hitrost na današnjem maratonu

Gorenjski glas pred eno uroše 2 povezani

Anže Kopitar in Los Angeles Kings zdaj nad Edmonton

Delo pred 27 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem