Povezane novice

V Moldaviji razbili prorusko mrežo

SiolNET 12.03.2023
Moldavska policija je danes sporočila, da je aretirala člane mreže, domnevno povezane z Moskvo, ki naj bi poskušala destabilizirati to nekdanjo sovjetsko državo. V Moldaviji se sicer še naprej vrstijo protesti proti vladi. Pomembnejši dogodki… »

Papež svari pred "globalizacijo brezbrižnosti" spričo konfliktov v svetu #video

SiolNET 12.03.2023
Papež Frančišek je posvaril pred "globalizacijo brezbrižnosti" spričo konfliktov v svetu. V pogovoru za italijanski časnik Il Fatto quotidiano ob desetletnici imenovanja na položaj je dejal, da pri vojnah nihče ne bi smel gledati stran. Papež je… »

Poročilo: Največji davek v vojni nosi ruski vzhod in manjšine. Ukrajina v protiofenzivo v Bahmutu.

RTV Slovenija 12.03.2023
Ukrajinska vojska si še naprej prizadeva za ohranitev nadzora nad mestom Bahmut na vzhodu Ukrajine, ki je pod vedno večjim pritiskom ruske najemniške Wagnerjeve skupine, in se po besedah poveljnika pripravlja na protiofenzivo. Tako Ukrajina kot Rusija… »

V tem ukrajinskem mestu v zadnjih 24 urah padlo več sto ruskih in ukrajinskih vojakov

Necenzurirano 12.03.2023
Morija v ukrajinskem mestu Bahmut, ki počasi, a vztrajno prehaja v roke ruskih sil, se nadaljuje. Število žrtev je veliko na obeh straneh. Ukrajinska vojska še naprej vztraja pri branjenju Bahmuta, mesta v ukrajinski regiji Doneck, ki ga ruske sile… »

Glavno breme vojne v Ukrajini nosijo ruski vzhod in manjšine

Delo 12.03.2023
Število ubitih vojakov iz vzhodnih regij Rusije je verjetno več kot 30-krat večje kot tistih iz Moskve. Ruske oblasti v veliki meri ščitijo bogatejše sloje in prebivalce velikih mest pred posledicami vojne v Ukrajini, kaže najnovejše poročilo… »

Vrhunec bitke za Bahmut; Ukrajinci objavili posnetek ostrostrelske zasede

Nova 24TV 12.03.2023
Ukrajinska topničarja v bližini Bahmuta. (Foto: epa) Ukrajinci si prizadevajo ohraniti nadzor na mestom Bahmut na vzhodu države, ki je pod vse močnejšim pritiskom ruskih najemnikov skupine Wagner. Obramba mesta se mnogim ne zdi smiselna. A kot… »

Ukrajina se pripravlja na protiofenzivo v Bahmutu

24ur 12.03.2023
Ukrajinska vojska si še naprej prizadeva za ohranitev nadzora nad mestom Bahmut na vzhodu Ukrajine, ki je pod vedno večjim pritiskom ruske najemniške skupine Wagner, in se po besedah poveljnika pripravlja na protiofenzivo. Obe strani sicer priznavata… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem