Povezane novice

V POŽARU VEČSTANOVANJSKE HIŠE UMRL MOŠKI: Ogled kraja še poteka (FOTO)

Regional 12.03.2023
V požaru, ki je minulo noč izbruhnil v večstanovanjski hiši na Meljski cesti v Mariboru, je umrl moški, sicer tuj državljan. Požar so poklicni in prostovoljni gasilci iz treh društev pogasili okoli 8. ure. Ogled kraja požara še poteka, po prvih… »

PO UNIČUJOČEM NOČNEM POŽARU DANES ZAGORELO V ISTI STAVBI ŠE DVAKRAT: Je bil kriv polnilec za telefon? (FOTO)

Regional 12.03.2023
Danes smo že poročali o požaru, ki je minulo noč izbruhnil v večstanovanjski hiši na Meljski cesti v Mariboru, v katerem je umrl moški. Danes čez dan je v isti stavbi zagorelo še dvakrat. Uničujoč požar je v večstanovanjski hiši na Meljski… »

Na regionalni cesti pri Mariboru zagorelo vozilo, cesta že odprta za promet

SiolNET 12.03.2023
Na regionalni cesti Pesnica – Maribor (nekdanja hitra cesta skozi Maribor) je zagorelo vozilo. Cesto so že odprli, ostaja pa zaradi odstranjevanja posledic gorečega vozila zaprt vozni pas. Zastojev na cesti trenutno ni, poroča Promet.si. ✅ Cesta je… »

V požaru rastlinjaka nastalo do deset tisoč evrov škode

SiolNET 12.03.2023
V požaru, ki je v soboto zjutraj zajel rastlinjak na območju občine Škofje Loke, je po podatkih Policijske uprave (PU) Kranj nastalo za do deset tisoč evrov materialne škode. Okoliščine kažejo na napako na električni napeljavi. Policisti o… »

V požaru večstanovanjske hiše umrl moški, nastalo za okoli sto tisoč evrov škode

SiolNET 12.03.2023
V požaru, ki je preteklo noč izbruhnil v večstanovanjski hiši v Melju v Mariboru, je umrl moški, sicer tuj državljan. Požar so poklicni in prostovoljni gasilci iz treh društev pogasili okoli 8. ure. Ogled kraja požara še poteka, po prvih… »

V nočnem požaru v večstanovanjski hiši v Mariboru umrl moški

Delo 12.03.2023
V hiši na območju mariborske četrti Melje, ki jo je zajel ogenj, je umrl tuj državljan. Policiste so ponoči, ob 3.40, obvestili o požaru večstanovanjske hiše v Melju v Mariboru, ki je bil usoden za moškega, so sporočili s Policijske uprave… »

V požaru v Mariboru umrl moški

RTV Slovenija 12.03.2023
V požaru, ki je okoli pol štirih ponoči izbruhnil v večstanovanjski hiši v Melju v Mariboru, je umrl moški. Požar so poklicni in prostovoljni gasilci iz treh društev pogasili okoli 8. ure. Ogled kraja požara še poteka, po prvih nestrokovnih… »

Pri nas! V požaru umrl moški.

Zurnal24 12.03.2023
Moškemu niso mogli več pomagati. V požaru, ki je ponoči izbruhnil v večstanovanjski hiši v Melju v Mariboru, je umrl moški, sicer tuj državljan. Požar so poklicni in prostovoljni gasilci iz treh društev pogasili okoli 8. ure. Ogled kraja požara… »

FOTO: V Mariboru zagorela večstanovanjska hiša, našli so le še truplo

Necenzurirano 12.03.2023
V nočnem požaru na Meljski cesti v Mariboru je umrl eden od stanovalcev. V požaru je po prvih ocenah nastalo tudi za 100.000 evrov materialne škode. Malo po 3.30 uri je zagorelo v večstanovanjskem objektu na Meljski cesti v Mariboru. Kot poroča… »

V požaru večstanovanjske hiše v Mariboru umrl moški

Dnevnik 12.03.2023
V požaru, ki je minulo noč izbruhnil v večstanovanjski hiši v Melju v Mariboru, je umrl moški tujega državljanstva. Požar so poklicni in prostovoljni gasilci iz treh društev pogasili okoli 8. ure. Ogled kraja požara še poteka, po prvih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem