Povezane novice

#video Oskarji 2023: Sedem kipcev za Vse povsod naenkrat, štiri za Na Zahodu nič novega

Dnevnik 13.03.2023
Priseljenska drama, oblečena v idejo vesolja, Vse povsod naenkrat je upravičila vlogo favorita in ob enajstih nominacijah zbrala sedem nagrad, vključno za najboljši film. Michelle Yeoh je postala prva Azijka z oskarjem za najboljšo glavno vlogo, v… »

Sedemkratno zmagoslavje Vse povsod naenkrat

Primorske 13.03.2023
Parodičen žanrski križanec Vse povsod naenkrat je uresničil vlogo favorita na letošnji podelitvi najbolj zaželjenih filmskih nagrad oskar. Po enajstih nominacijah je osvojil sedem kipcev na čelu z najbolj čislanima, oskarjema za najboljši film… »

Oskarji so podeljeni, čas je za zabavo

RTV Slovenija 13.03.2023
Po koncu podelitve najprestižnejših filmskih nagrad – oskarjev so si vsi nagrajenci in povabljenci iz sveta šovbiznisa dali duška na pooskarjevskih zabavah. Ena najbolj znanih je tista, ki jo organizira revija Vanity Fair. Na njej sta kipce s… »

Oskarji 2023: najboljši film je Vse povsod naenkrat #video

SiolNET 13.03.2023
V Los Angelesu so podelili oskarje, največ - sedem - jih je osvojil film Vse povsod naenkrat. Veliki zmagovalec 95. podelitve oskarjev je film Vse povsod naenkrat, ki je ob 11 nominacijah osvojil sedem zlatih kipcev. Slavil je v najprestižnejših… »

Oskarji 2023: najbolj politično korektne nagrade do zdaj?

SiolNET 13.03.2023
Znanstvenofantastični film Vse povsod naenkrat je na 95. oskarjih pobral kar sedem zlatih kipcev, vključno s praktično vsemi najpomembnejšimi: film, režija, scenarij in tri od štirih igralskih, kar je v skladu z večino napovedi. Nekateri kritiki so… »

Oskarji / Kdo so letošnji zmagovalci?

Mladina 13.03.2023
Največ kipcev je osvojil film Vse povsod naenkrat. Film z naslovom Vse povsod naenkrat je uresničil vlogo favorita in na podelitvi filmskih nagrad oskar v Los Angelesu po 11 nominacijah osvojil sedem kipcev na čelu z oskarjem za najboljši film leta… »

PODELITEV OSKARJEV LETOS MINILA BREZ INCIDENTOV: Vlogo favorita je uresničil film Vse povsod naenkrat (FOTO, VIDEO)

Regional 13.03.2023
Film z naslovom Vse povsod naenkrat je uresničil vlogo favorita in na podelitvi filmskih nagrad oskar v Los Angelesu po 11 nominacijah osvojil sedem pozlačenih kipcev na čelu z oskarjem za najboljši film leta. Uspešen je bil tudi film Na zahodu nič… »

Ameriške sanje igralca, ki je že obupal nad Hollywoodom

Delo 13.03.2023
Iz ekipe filma Vse povsod naenkrat sta zlata kipca osvojila tudi igralca azijskega rodu. »Mislil sem, da se kaj takega zgodi samo v filmih,« je v solzah vzkliknil Ke Huy Quan, ko je na 95. podelitvi oskarjev dvignil zlati kipec za stransko moško vlogo… »

Oskarji: Angela Bassett izgubila, o njenem odzivu se danes pogovarja svet

Zurnal24 13.03.2023
Vidno razočarana. Kipec za najboljšo igralko v stranski vlogi je domov odnesla Jamie Lee Curtis za film Vse povsod naenkrat. To je bila prva nominacija in zmaga za 64-letno igralko, ki prihaja iz znane igralske družine. Njena starša sta Tony Curtis in… »

Presenečenje na Oskarjih: Eden od favoritov popolnoma spregledan

Zurnal24 13.03.2023
Film z naslovom Vse povsod naenkrat je uresničil vlogo favorita in na podelitvi filmskih nagrad oskar v Los Angelesu po 11 nominacijah osvojil sedem pozlačenih kipcev na čelu z oskarjem za najboljši film leta. Uspešen je bil tudi film Na zahodu nič… »

VIDEO: Tako je reagirala, ker je oskarja dobila Lee Curtis in ne ona

Necenzurirano 13.03.2023
Vsi v občinstvu so vstali in ploskal, izjema sta bili le igralka in njen soprog. Ameriška igralka Jamie Lee Curtis je osvojila oskarja za stransko žensko vlogo v filmu Vse povsod naenkrat, a nekateri od njenih slavnih kolegov niso bili navdušeni. Ena… »

Najboljši igralec Brendan Fraser, oskar tudi v roke Michelle Yeoh

Delo 13.03.2023
Sedem oskarjev je prejel veliki zmagovalec večera, film Vse povsod naenkrat, med drugim tudi zlati kipec za najboljši film. V Hollywoodu se je odvila 95. podelitev oskarjev, najbolj zaželenih filmskih nagrad. Zmagovalec večera je postala komična… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem