Povezane novice

Golob: Slovenija želi postati BiH-u največja zaveznica na evropski poti

RTV Slovenija 13.03.2023
"Naše glavno sporočilo je, da se je v Bruslju atmosfera glede BiH-a spremenila. Danes je širitev EU-ja postala politični proces, ki ga želimo pospešiti," je na obisku v BiH-u dejal premier Golob in dodal, da želi biti Slovenija njena največja… »

Premier Golob: Slovenija želi postati največja zaveznica BiH #video

SiolNET 13.03.2023
Premier Robert Golob se je danes v Sarajevu po pogovorih s predsedujočo svetu ministrov Bosne in Hercegovine Borjano Krišto srečal še s predstavniki obeh domov parlamenta BiH in člani predsedstva BiH. Sogovorniki so se po besedah premierja strinjali… »

Golob obljubil milijon za Bosno in Hercegovino ob novici, da bodo razkriti njegovi balkanski posli

Nova 24TV 13.03.2023
Premier Robert Golob se je oglasil na obisku v Sarajevu po tem, ko je v javnosti odjeknila novica, da bodo objavili posle Gen-I na Balkanu tudi v BIH. (Foto: Vlada RS) Slovenija želi biti največja zaveznica Bosne in Hercegovine, zato ji bo na njeni poti… »

Golob: Slovenija za vstop BiH v EU rezervirala dodaten milijon evrov

24ur 13.03.2023
Premier Robert Golob je na uradnem obisku v Bosni in Hercegovini. Srečal se je že s predsednico sveta ministrov BiH Borjano Krišto, glavna tema pogovorov pa so evropske integracije BiH. Ob tem je premier dejal, da Slovenija želi biti ne le zaveznica… »

Golob v Sarajevu obljubil finančno in strokovno pomoč BiH na njeni evropski poti

Primorske 13.03.2023
Slovenija želi biti največja zaveznica Bosne in Hercegovine, zato ji bo na njeni poti v Evropsko unijo nudila vso možno pomoč, je danes v Sarajevu napovedal predsednik vlade Robert Golob po srečanju s predsedujočo svetu ministrov BiH Borjano… »

Golob v Sarajevu obljubil finančno in strokovno pomoč BiH na njeni evropski poti

Dnevnik 13.03.2023
Slovenija želi biti največja zaveznica Bosne in Hercegovine, zato ji bo na njeni poti v Evropsko unijo nudila vso možno pomoč, je danes v Sarajevu napovedal predsednik vlade Robert Golob po srečanju z gostiteljico, predsedujočo svetu ministrov BiH… »

Golob v Sarajevu: V Bosni in Hercegovini si želimo stabilnosti

Delo 13.03.2023
Premier Robert Golob se je na prvi bilateralni obisk v tujino odpravil v Bosno in Hercegovino. Decembra lani je Bosna in Hercegovina po skoraj sedmih letih čakanja na vrhu EU dobila status kandidatke za članstvo v EU. Do spremembe statusa BiH je prišlo… »

Barve Evrope

Delo 13.03.2023
Premier Robert Golob se na prvi uradni bilateralni obisk v tujino odpravlja v Bosno in Hercegovino. Evropska unija si po začetku ruske agresije na Ukrajino ne more privoščiti, da bi BIH postala morebitno novo krizno žarišče.… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem