Povezane novice

Granerud s kvalifikacijsko zmago novi vodilni na turneji, Lanišek skupno tretji

SiolNET 13.03.2023
Zmagovalec kvalifikacij za torkovo posamično tekmo (16.10) v Lillehammerju je vodilni skakalec sezone Halvor Egner Granerud, ki je za 0,6 točke ugnal rojaka Johanna Andrea Forfanga. Granerud je z odličnim skokom (142 metrov) prevzel vodstvo v seštevku… »

Odmislila motilce in ohranila dobre živce

RTV Slovenija 13.03.2023
Emi Klinec je na 3. tekmi norveške turneje v Lillehammerju uspelo spet stopiti na zmagovalni oder, osvojila je 3. mesto. Nika Križnar je končala na 6. mestu, Katra Komar pa je s 13. mestom postavila najboljši izid kariere. Veliki globus je že oddan… »

Granerud z zmago v kvalifikacijah prevzel vodstvo na norveški turneji, Lanišek sedmi

RTV Slovenija 13.03.2023
Vodilni v svetovnem pokalu Halvor Egner Granerud je bil s 142 metri najboljši v kvalifikacijah pred torkovo tretjo tekmo norveške turneje v Lillehammerju. Najboljši Slovenec je bil Anže Lanišek na sedmem mestu. Granerud je za 0,6 točke prehitel… »

Nova menjava v vodstvu, Lanišek še vedno med prvo trojico

Zurnal24 13.03.2023
Granerud najboljši v kvalifikacijah Lillehammerja. Norvežan Halvor Egner Granerud je bil s skokom, dolgim 142 metrov, najboljši v kvalifikacijah za torkovo tekmo smučarjev skakalcev na turneji Raw Air v Lillehammerju. Za 0,6 točke je prehitel rojaka… »

Evin nasmejani obraz

Dnevnik 13.03.2023
Ema Klinec je v Lillehammerju s tretjim mestom zadržala skupno vodstvo na zahtevni turneji surovi zrak. Avstrijka Eva Pinkelnig pa si je dve tekmi pred konec zagotovila veliki kristalni globus. Včerajšnja 24. tekma sezone svetovnega pokala za ženske… »

Ema Klinec spet na zmagovalnem odru, Lanišek naš najboljši v kvalifikacijah

Delo 13.03.2023
Slovenska šampionka je na tekmi za svetovni pokal v Lillehammerju osvojila tretje mesto. Zmage se je veselila Norvežanka Silje Opseth. Na tekmi smučarski skakalk za svetovni pokal v Lillehammerju je zmago slavila Norvežanka Silje Opseth (116,5 m in… »

Ema Klinec z novimi stopničkami še okrepila skupno vodstvo na turneji

SiolNET 13.03.2023
Zmagovalka prve posamične tekme v Lillehammerju, ki jo je spremljalo sneženje, je Silje Opseth. Na odru za zmagovalke sta se ji pridružili Selina Freitag in vodilna na turneji Raw-Air Ema Klinec. Njena prednost v seštevku turneje pred najbližjo… »

Klinec s tretjim mestom v Lillehammerju potrdila vodstvo na turneji Raw Air

Primorske 13.03.2023
Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec je na tekmi v Lillehammerju, tretji tekmi norveške skakalne turneje Raw Air, zasedla tretje mesto in potrdila vodstvo v skupnem seštevku te skandinavske serije. Zmagala je Norvežanka Silje Opseth. LILLEHAMMER >… »

Ema Klinec nadaljuje z odličnimi predstavami, v Lillehammerju je bila tretja

24ur 13.03.2023
Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec je na tekmi v Lillehammerju, tretji tekmi norveške skakalne turneje Raw Air, zasedla tretje mesto in potrdila vodstvo v skupnem seštevku te skandinavske serije. Zmagala je Norvežanka Silje Opseth. Silje Opseth… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem