Povezane novice

NA DOLINSKI CESTI V KOPRU FANT PRITEGNIL POZORNOST: Čudno se je vedel, policisti odkrili, zakaj

Regional 13.03.2023
Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjem vikendu intervenirali v 137 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 371 klicev. Obravnavali so 25 prometnih nesreč z materialno škodo, dve z lažjimi poškodbami in eno s hujšimi, zasegli… »

Pretepen obležal brez zavesti

Primorske 13.03.2023
Policiste so v petek nekaj minut pred 20. uro obvestili, da pred trgovskim centrom v Kopru leži pretepen moški. Na kraju so ugotovili, da so z njim v lokalu prišli v spor trije neznanci. Eden od njih ga je udaril v glavo, nakar so pobegnili. 45-letnik… »

Dnevni pregled kronike

Savinjsko Šalaške 13.03.2023
43 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 9 s področja mejnih zadev in tujcev, 85 s področja prometne varnosti in 57 s področja javnega reda in miru. Prometna varnost V zadnjih treh dneh so obravnavali 4 prometne nesreče z lažjimi… »

PRED KOPRSKIM TRGOVSKIM CENTROM NAŠLI PRETEPENEGA MOŠKEGA: Bil je v nezavesti

Regional 13.03.2023
V petek ob 19.56 so bili policisti obveščeni, da pred trgovskim centrom v Kopru leži pretepen moški. Na kraju so policisti ugotovili, da so z njim v lokalu prišli v spor trije neznanci. Eden od njih je 45-letnika udaril v glavo, nakar so pobegnili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem