Povezane novice

Nika Kovač policiji prijavila nov napad

RTV Slovenija 13.03.2023
Direktorica Inštituta 8. marec Nika Kovač je na Facebooku sporočila, da je bila v ponedeljek dopoldne v Ljubljani znova žrtev napada, tokrat verbalnega. Ker se je počutila ogroženo, je poklicala policijo, je potrdila za portal N1. Kot je zapisala na… »

Nov napad na Niko Kovač: "Naenkrat vstane in se zažene proti meni ..."

Zurnal24 13.03.2023
"Si ti Nika z Inštituta 8. marec? Nič nisem vesel, da te vidim," naj bi napadalec začel pogovor. Direktorica Inštituta 8. marec Nika Kovač je na facebooku zapisala, da je danes doživela še en napad. Storilca, ki jo je napadel lani, so policisti… »

Nika Kovač ponovno žrtev napada

Delo 13.03.2023
Direktorica Inštituta 8. marec je bila že drugič v nekaj mesecih tarča napada. Direktorica Inštituta 8. marec Nika Kovač je na družbenem omrežju sporočila, da je bila danes ponovno žrtev napada. »Si ti Nika z Inštituta 8. marec? Nič nisem… »

Niko Kovač naj bi zopet napadli: 'Sistematično nasilje ima posledice'

24ur 13.03.2023
"Napad. Spet. Danes se mi je zgodilo ponovno," je na družbeno omrežje zapisala direktorica inštituta 8. marec Nika Kovač. Kovačevo je drugi moški sicer napadel že oktobra lani, za napad pa naj bi dobil pet mesecev pogojne kazni. "Si ti Nika z… »

Panika in strah: nov napad na Niko Kovač

Necenzurirano 13.03.2023
»Danes se mi je zgodilo ponovno,« je vsa v šoku zapisala direktorica Inštituta 8. marec. Neznanec jo je najprej žalil in vpil, se nato pognal za njo. Rešil jo je gospod, ki je sedel v bližnjem lokalu. Nika Kovač je bila očitno tarča še enega… »

Nov napad na Niko Kovač: "Naenkrat vstane in se zažene proti meni"

SiolNET 13.03.2023
"Danes se mi je zgodilo ponovno. Napad. Spet," je Inštitut 8. marec sporočil na Twitterju. Kovačeva je bila deležna žaljivih besed, nato pa je neznanec "vstal, se zagnal proti njej in vpil". Stekla je v lokal, kjer se je dobila z dekleti, nemudoma… »

Nov napad na Niko Kovač

Primorske 13.03.2023
“Danes se mi je zgodilo ponovno,” je zapisala direktorica Inštituta 8. marec. Neznanec jo je najprej žalil in vpil, se nato pognal za njo. Rešil jo je gospod, ki je sedel v bližnjem lokalu. LJUBLJANA > Nika Kovač je bila očitno tarča še enega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem