Povezane novice

V TRČENJU Z VLAKOM HUDO POŠKODOVANA MLADOLETNA OSEBA: Bori se za življenje (FOTO)

Regional 13.03.2023
V trčenju z vlakom na železniških tirih ob Mlinski ulici v Mariboru je bila danes huje poškodovana mladoletna oseba. Oseba je v smrtni nevarnosti, več informacij pa še ni znanih, so sporočili iz Policijske uprave Maribor. Po poročanju portala… »

V Mariboru vlak trčil v mladoletno osebo, ki se bori za življenje

Necenzurirano 13.03.2023
Tragična nesreča se je pripetila danes popoldne na železniškem mostu v Mariboru v bližini Mlinske ulice. S Policijske postaje Maribor so sporočili, da je danes okoli 17.15 prišlo do hude nesreče na železniških tirih. Na železniškem mostu čez… »

Grozljiva nesreča na železniških tirih. Mladoletna oseba v smrtni nevarnosti.

Zurnal24 13.03.2023
Mladoletna oseba huje poškodovana. Ob 17.13 so bili na PU Maribor obveščeni, da je prišlo do nesreče ob železniških tirih ob Mlinski ulici v Mariboru. Vlak naj bi trčil v mladoletno osebo, ki se je huje poškodovala in je v smrtni nevarnosti. Več… »

Vlak trčil v mladoletno osebo, ki je v smrtni nevarnosti

SiolNET 13.03.2023
Ob 17.13 so bili mariborski policisti obveščeni, da se je na železniških tirih ob Mlinski ulici v Mariboru zgodila huda nesreča. Po doslej znanih podatkih je vlak trčil v mladoletno osebo, ki je utrpela hujše poškodbe in je v smrtni nevarnosti… »

NESREČA NA GRADIŠKI TURI: Mladoletniku zdrsnilo med plezanjem (FOTO)

Regional 13.03.2023
Včeraj nekaj minut pred 15.00 se je v plezalni steni na območju Gradiške Ture v Vipavi, smer Pikapolonica, poškodoval mlajši planinec. Mladoletniku je med plezanjem zdrsnilo, posledično je padel štiri metre v globino in si pri padcu poškodoval… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem