Povezane novice

Triletna deklica s polavtomatsko pištolo ustrelila starejšo sestro

SiolNET 14.03.2023
Ameriška policija je sporočila, da je triletna deklica v nedeljo v Teksasu po nesreči s polavtomatsko pištolo ustrelila in ubila svojo štiriletno sestro, kar je zadnji odmeven primer tragičnih posledic razširjenosti strelnega orožja v ZDA… »

Triletna deklica ustrelila sestrico; letos zaradi orožja že 329 mrtvih mladoletnikov

Dnevnik 14.03.2023
Triletna deklica je v Teksasu s polavtomatsko pištolo po nesreči ubila svojo leto dni starejšo sestrico. Orožje je najpogostejši vzrok smrti ameriških otrok, letos je za posledicami strelov umrlo že 329 mladoletnikov, od tega 47 mlajših od enajst… »

Triletnica s polavtomatsko pištolo po nesreči ubila sestro

Delo 14.03.2023
Po podatkih Arhiva o nasilju s strelnim orožjem je bilo lani v ZDA več kot 44.000 smrtnih žrtev zaradi uporabe tega orožja. Triletna deklica je v nedeljo v Teksasu po nesreči s polavtomatsko pištolo ustrelila in ubila svojo štiriletno sestro, kar… »

V Teksasu triletna deklica po nesreči ustrelila in ubila leto dni starejšo sestro

RTV Slovenija 14.03.2023
Ameriška policija je sporočila, da je triletna deklica v nedeljo v Teksasu po nesreči s polavtomatsko pištolo ustrelila in ubila svojo štiriletno sestro. Triletnica je ušla nadzoru odraslih, čeprav jih je bilo v hiši kar pet, vključno s… »

Triletna deklica v ZDA po nesreči ustrelila svojo leto dni starejšo sestro

Primorske 14.03.2023
Ameriška policija je sporočila, da je triletna deklica v nedeljo v Teksasu po nesreči s polavtomatsko pištolo ustrelila in ubila svojo štiriletno sestro, kar je zadnji odmeven primer tragičnih posledic razširjenosti strelnega orožja v ZDA. HOUSTON… »

Triletna deklica ustrelila letno dni starejšo sestrico

Zurnal24 14.03.2023
ZDA: Še ena tragična zgodba, v kateri je imel otrok dostop do strelnega orožja. Ameriška policija je sporočila, da je triletna deklica v nedeljo v Teksasu po nesreči s polavtomatsko pištolo ustrelila in ubila svojo štiriletno sestro, kar je zadnji… »

TRAGEDIJA V NEPOSREDNI BLIŽINI STARŠEV: Triletna deklica ustrelila svojo sestro

Regional 14.03.2023
Ameriška policija je sporočila, da je triletna deklica v nedeljo v Teksasu po nesreči s polavtomatsko pištolo ustrelila in ubila svojo štiriletno sestro, kar je zadnji odmeven primer tragičnih posledic razširjenosti strelnega orožja v ZDA… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem