Povezane novice

Širokopotezen projekt je lahko nevaren precedens

Delo 14.03.2023
Avstralija bo z ameriško in britansko pomočjo dobila podmornice na jedrski pogon, druge države pa bi lahko po isti poti prišle do jedrskega orožja. V nadaljevanju preberite: Dvesto milijard evrov vreden dogovor o skupni proizvodnji podmornic na… »

ZDA, Velika Britanija in Avstralija z načrtom proizvodnje jedrskih podmornic za Avstralijo #video

SiolNET 14.03.2023
Voditelji ZDA, Velike Britanije in Avstralije so se v ponedeljek v San Diegu v Kaliforniji na vrhu zavezništva Aukus dogovorili o konkretnem načrtu, po katerem bodo Avstraliji zagotovili podmornice na jedrski pogon. Ob tem so potrdili zavezanost… »

Jedrske podmornice

Mladina 14.03.2023
Načrt, po katerem bodo Avstraliji zagotovili podmornice na jedrski pogon. Voditelji ZDA, Velike Britanije in Avstralije so se v ponedeljek v kalifornijskem San Diegu na vrhu zavezništva Aukus dogovorili o konkretnem načrtu, po katerem bodo Avstraliji… »

ZDA, Združeno kraljestvo in Avstralija bodo gradile podmornice. Kitajska in Rusija kritični.

RTV Slovenija 14.03.2023
ZDA, Združeno kraljestvo in Avstralija so razkrili podrobnosti načrta za nastanek nove flote podmornic na jedrski pogon, katere namen je zamejevanje vpliva Kitajske v indijsko-pacifiški regiji. Rusija in Kitajska sta izrazili nasprotovanje. V skladu z… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem