Povezane novice

Kek vpoklical tudi dva novinca, predsednik NZS optimist

SiolNET 14.03.2023
Selektor slovenske nogometne izbrane vrste Matjaž Kek je predstavil seznam kandidatov za uvodni kvalifikacijski tekmi za Euro 2024 proti Kazahstanu in San Marinu. Na njem sta tudi dva novinca, najbolj vroči napadalec 1. SNL Žan Vipotnik (Maribor) in pa… »

Reprezentanca Slovenije: novinca Žan Vipotnik in Vanja Drkušić

Dnevnik 14.03.2023
Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je objavil seznam igralcev za prvi tekmi v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, ki bo prihodnje leto v Nemčiji. Slovenska nogometna reprezentanca bo prihodnji teden s tekmama proti Kazahstanu (v… »

Kek in Mijatović enotna: Čas za odhod v Nemčijo

Delo 14.03.2023
Selektor Matjaž Kek in predsednik NZS Radenko Mijatović potrdila cilj Slovenije v boju za euro 2024. Prvi izziv oddaljen kar 4200 km. V nadaljevanju preberite: Slovenska nogometna reprezentanca je začela »operacijo euro 2024«, najpomembnejše… »

Matjaž Kek predstavil ekipo z dvema novincema

Delo 14.03.2023
Slovenijo najprej 23. marca čaka gostovanje v Kazahstanu, nato pa 26. marca domači obračun s San Marinom. Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je objavil seznam igralcev, na katere bo računal na prvih dveh tekmah kvalifikacij za… »

NZS in Kek postavila jasen cilj: uvrstitev na EP v Nemčiji

RTV Slovenija 14.03.2023
Slovenija bo kvalifikacije za Euro 2024 začela s pričakovanim jedrom igralcev, ki jim je Matjaž Kek dodal dva novinca, tudi napadalca Maribora Žana Vipotnika, vpoklican pa je še Jasmin Kurtić, ki zaradi poškodbe kolena ni igral že več kot štiri… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem