Povezane novice

Jurica Golemac pričakovano ni več trener Cedevite Olimpije

Dnevnik 14.03.2023
Slabi rezultati so pri Cedeviti Olimpiji odnesli glavnega trenerja Jurico Golemca, ki ga bo do nadaljnjega nadomestil njegov pomočnik Miro Alilović. Košarkarji Cedevite Olimpije so ostali brez glavnega trenerja. Jurica Golemac se je po slabih igrah in… »

To je sodu izbilo dno! Golemac ni več trener Olimpije!

Zurnal24 14.03.2023
Jurica Golemac ni več trener košarkarjev Cedevite Olimpije. Košarkarski klub Cedevita Olimpija in glavni trener Jurica Golemac sta se dogovorila za prekinitev pogodbe, so sporočili iz ljubljanske ekipe. Golemac je vodenje zmajev prevzel januarja leta… »

Golemac ni več trener Cedevite Olimpije

SiolNET 14.03.2023
Košarkarski klub Cedevita Olimpija in Jurica Golemac sta se dogovorila za prekinitev pogodbe. "Tekma z Zadrom je bila prelomnica. Nismo se več smeli kazati v slabi luči. Na tej tekmi smo bili videti kar osramočeni," je odločitev pojasnil Davor… »

Jurica Golemac ni več trener Cedevite Olimpije

Delo 14.03.2023
Ekipo bo na tekmi evropskega pokala v Ulmu in do nadaljnjega vodil dosedanji pomočnik glavnega trenerja Miro Alilović. Košarkarski klub Cedevita Olimpija in glavni trener Jurica Golemac sta se dogovorila za prekinitev pogodbe, so sporočili iz… »

Jurica Golemac ni več trener Cedevite Olimpije

RTV Slovenija 14.03.2023
Cedevita Olimpija in glavni trener Jurica Golemac sta se dogovorila za prekinitev pogodbe, so sporočili iz ljubljanske ekipe. Golemac je zmaje vodil od januarja 2020 in je z njimi osvojil dva naslova državnega prvaka. Ekipo bo v sredo na tekmi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem