Povezane novice

Na Dunaju retrospektiva slovenskega filma

Dnevnik 14.03.2023
V dunajskem kinu Metro bo do 8. aprila potekala doslej največja retrospektiva slovenskega filma v Avstriji. V tem času bodo v hišnem kinu Avstrijskega filmskega arhiva prikazali 34 filmov različnih žanrov iz vseh obdobij zgodovine kinematografije na… »

Zlatorog na obisku pri naših severnih sosedih

Delo 14.03.2023
V kultnem kinu Metro na Dunaju pod naslovom SLO: MOTION poteka doslej največja retrospektiva slovenskega filma v Avstriji. V kinu Metro, hišnem kinu Avstrijskega filmskega arhiva, se je nocoj v produkciji Slovenske kinoteke ter sodelovanju z Avstrijskim… »

Na Dunaju največja retrospektiva slovenskega filma doslej

24ur 14.03.2023
V dunajskem kinu Metro bo od 14. marca do 8. aprila potekala doslej največja retrospektiva slovenskega filma v Avstriji. V tem času bodo v hišnem kinu Avstrijskega filmskega arhiva prikazali 34 filmov različnih žanrov iz vseh obdobij zgodovine… »

Največja retrospektiva slovenskega filma v Avstriji

Mladina 14.03.2023
V dunajskem kinu Metro bo od 14. marca do 8. aprila potekala doslej največja retrospektiva slovenskega filma v Avstriji. V dunajskem kinu Metro bo od 14. marca do 8. aprila potekala doslej največja retrospektiva slovenskega filma v Avstriji. V tem času… »

Panorama avtorskih poetik: na Dunaju kopica žanrsko raznolikih slovenskih filmov

RTV Slovenija 14.03.2023
Kar 34 filmov različnih žanrov iz vseh obdobij zgodovine kinematografije na Slovenskem bo na ogled v dunajskem kinu Metro v okviru doslej največje retrospektive slovenskega filma v Avstriji. Na dogodkih bodo sodelovali tudi nekateri filmski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem