Povezane novice

Granerud v lovu za Petrom Prevcem

Dnevnik 14.03.2023
Norvežan Halvor Egner Granerud je zmagal na prvi od dveh tekem svetovnega pokala v olimpijskem Lillehammerju. Z enajsto zmago ostaja v igri, da podre rekord Petra Prevca iz šampionske sezone 2014/15, ko se je Slovenec ustavil pri številki 15. Smučarji… »

Zmagoslavje Graneruda, od Slovencev tokrat najboljši Jelar

Delo 14.03.2023
Avstrijski skakalni šampion Stefan Kraft, ki je po uvodni seriji še vodil, je bil na koncu drugi. Od Slovencev med deseterico Žiga Jelar in Timi Zajc. Na tekmi za svetovni pokal v smučarskih skokih v Lillehammerju je zmagal Halvor Egner Granerud. S… »

Slovenska aduta nazadovala v finalu, polom Laniška

Zurnal24 14.03.2023
Slovenski skakalci se tokrat niso uspeli vmešati v boj za stopničke. Najboljši orel je bil Žiga Jelar na sedmem mestu. Norveški skakalni as Halvor Egner Granred (257,7) je zmagal na prvi posamični tekmi v Lillehammerju in s tem v skupnem seštevku… »

Granerud osrečil domače navijače, najboljši Slovenec tokrat Jelar

SiolNET 14.03.2023
Smučarski skakalci so preselili na drugo postajo norveške turneje Raw-Air v Lillehammer, kjer so že opravili s prvo od dveh tekem. Zmagal je domači as Halvor Egner Granerud pred Avstrijcema Stefanom Kraftom in Manuelom Fettnerjem. Najboljši Slovenec… »

Slavje Graneruda, Jelar nazadoval s tretjega na sedmo mesto

RTV Slovenija 14.03.2023
Norvežan Halvor Egner Granerud je z izjemnim finalnim skokom (139,5 metra) slavil na prvi tekmi smučarskih skakalcev v Lillehammerju, kar je sploh njegova prva zmaga pred domačimi navijači. S tem je še povečal vodstvo na norveški turneji. Norvežan… »

Selektor Poljske razočaran: Organizacija je katastrofalna

SiolNET 14.03.2023
Avstrijski skakalni strokovnjak Thomas Thurnbichler, ki je na čelu poljske skakalne reprezentance, ni skrival nezadovoljstva z organizatorji v Lillehammerju. Sportal Granerud osrečil domače navijače, najboljši Slovenec tokrat Jelar komentarji: 2… »

Novice dneva »

Prvega maja v Kolpi našli človeško okostje

Necenzurirano pred tremi uramiše 3 povezane

Vreme: takšna mineštra naš čaka v naslednjih dneh

Zurnal24 pred tremi uramiše 1 povezana

Furs izdal odločbe za odmero 47 milijonov evrov davka

RTV Slovenija pred eno uroše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem