Povezane novice

Sirski predsednik v Moskvi izrazil podporo ruski "posebni vojaški operaciji"

SiolNET 15.03.2023
Sirski predsednik Bašar al Asad je danes v Moskvi izrazil podporo ruski "posebni vojaški operaciji" v Ukrajini, obenem pa se je tudi zahvalil za pomoč Rusije njegovi državi po februarskem uničujočem potresu. Ruski predsednik Vladimir Putin je… »

Obrambni minister ZDA pozval Rusijo k varnemu upravljanju vojaških letal

Dnevnik 15.03.2023
Obrambni minister ZDA Lloyd Austin je danes Rusijo pozval, naj s svojimi letali upravlja varno in profesionalno, potem ko je v torek nad Črnim morjem prišlo do bližnjega srečanja ruskih lovcev z ameriškim brezpilotnim letalnikom, zaradi katerega je… »

Ameriški in ruski obrambni minister po incidentu nad Črnim morjem govorila po telefonu

RTV Slovenija 15.03.2023
Ameriški in ruski obrambni minister, Lloyd Austin in Sergej Šojgu, sta po incidentu z ruskima lovcema in ameriškim brezpilotnikom nad Črnim morjem govorila po telefonu. ZDA za domnevno trčenje krivijo Rusijo, kar pa v Moskvi zanikajo. Podrobnosti… »

Je ameriški brezpilotni letalnik za vedno pogoltnilo Črno morje? Rusi že stegujejo lovke

Necenzurirano 15.03.2023
Ruske oblasti so že napovedale, da se bodo njihove ekipe poskušale dokopati do ameriškega brezpilotnega letalnika, ki je strmoglavil v Črno morje. Med ZDA in Rusijo se po včerajšnjem incidentu v zračnem prostoru nad Črnim morjem nadaljujejo… »

Rusija: poskušali bomo najti ameriški dron

SiolNET 15.03.2023
Po torkovem bližnjem srečanju ruskih lovcev z ameriškim brezpilotnim letalnikom nad Črnim morjem ZDA razmišljajo o objavi posnetkov dogodka, da bi podkrepile svojo različico zgodbe, je sporočil tiskovni predstavnik sveta za nacionalno varnost ZDA… »

Incident nad Črnim morjem / ZDA razmišljajo o objavi posnetkov

Mladina 15.03.2023
Ruski veleposlanik v Washingtonu je incident označil za provokacijo. Po torkovem bližnjem srečanju ruskih lovcev z ameriškim brezpilotnim letalnikom nad Črnim morjem, ZDA razmišljajo o objavi posnetkov dogodka, da bi podkrepili svojo različico… »

Napeto med ZDA in Rusijo: Incident nad Črnim morjem

Zurnal24 15.03.2023
V mednarodnem zračnem prostoru nad Črnim morjem je včeraj ruski lovec Su-27 trčil z ameriškim brezpilotnim letalnikom in ga prisilil, da se je spustil do morske površine. Ruski lovec naj bi namerno letel pred dronom in večkrat odvrgel gorivo… »

[Video] Tako je bilo videti trčenje ruskega lovca v ameriški dron; ZDA: To je nevarno dejanje Rusije

Nova 24TV 15.03.2023
Ameriško brezpilotno letalo tipa MQ-9 Reaper (Foto: epa) Evropsko poveljstvo ameriške vojske je sporočilo, da je ruski lovec Su-27 trčil v ameriško brezpilotno letalo tipa MQ-9 Reaper, ki je nad Črnim morjem izvajalo rutinske operacije v mednarodnem… »

ZDA razmišljajo o objavi posnetka trčenja v dron, CBS objavil rekonstrukcijo

24ur 15.03.2023
Potem ko je eden od dveh ruskih lovcev Su-27 trčil v ameriški dron MQ-9 Reaper, ki je nato moral pristati v Črnem morju, so iz Pentagona sporočili, da razmišljajo o objavi posnetka dogodka. S tem želijo podkrepiti svojo različico zgodbe. Televizija… »

ZDA razmišljajo o objavi posnetkov incidenta nad Črnim morjem

Dnevnik 15.03.2023
Po torkovem bližnjem srečanju ruskih lovcev z ameriškim brezpilotnim letalnikom nad Črnim morjem, ZDA razmišljajo o objavi posnetkov dogodka, da bi podkrepili svojo različico zgodbe, je sporočil tiskovni predstavnik Sveta za nacionalno varnost ZDA… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem