Povezane novice

Cvetober ekonomistov v Golobovem svetu za makroekonomijo

Delo 15.03.2023
Posvetovalno telo pri predsedniku vlade, ki ga vodi Maja Bednaš, bo obravnavalo javnofinančni okvir za napovedane reforme pa tudi program stabilnosti. Danes se je na ustanovni seji sestal strateški svet za makroekonomijo, ki bo pripravljal mnenja in… »

Strateški svet bo vladi pomagal pri makroekonomskih vprašanjih #video

SiolNET 15.03.2023
Na ustanovni seji se je sestal strateški svet za makroekonomska vprašanja pri predsedniku vlade Robertu Golobu. Danes so dorekli teme, ki jih bodo obravnavali, med prvimi bodo programski dokumenti za evropski semester, preden jih bo Slovenija poslala v… »

Golob: Iz časa kriz, kjer so bile javne finance nekako v ozadju, se premikamo v čas po krizi

RTV Slovenija 15.03.2023
Bili smo deležni tudi konstruktivnih kritik, naj namesto konkretnih rešitev reform najprej opredelimo javnofinančni okvir, znotraj katerega se bodo vse reforme tudi gibale, je dejal premier Golob po seji strateškega sveta za makroekonomska vprašanja… »

Reforme: To Golobu svetujejo najboljši finančni strokovnjaki

Zurnal24 15.03.2023
Delovati je začel strateški svet za makroekonomska vprašanja pri predsedniku vlade Robertu Golobu. "S strani več članov sveta smo bili deležni pohval za nazaj, kar se tiče energetike, hkrati pa tudi konstruktivnih kritik za prihodnje načrte… »

Z delom je začel strateški svet za makroekonomska vprašanja

Dnevnik 15.03.2023
Predsednik vlade Robert Golob je po današnji prvi seji strateškega sveta za makroekonomska vprašanja povedal, da se iz »časa kriz premikamo v čas po krizah in s tem k ponovni uveljavitvi fiskalnih pravil«. Kot je dejal,, bodo v naslednjih tednih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem