Povezane novice

Grah Whatmough pod drobnogledom, gledanost vse nižja

Dnevnik 15.03.2023
Generalni direktor RTV Slovenija Andrej Grah Whatmough je napovedal revizijo sodbe višjega delovnega sodišča, ki je ugotovilo, da je bil leta 2021 nezakonito imenovan na najvišji položaj. Poslanci pa so odločili, da bo potrebna revizija poslovanja… »

(Ne)uspešnost vodstva RTV Slovenija

Delo 15.03.2023
Vršilec dolžnosti generalnega direktorja RTV Slovenija Andrej Grah Whatmough zavrača nepravilnosti. Odstopil ne bo. Zaradi sumov o nepravilnostih – o katerih je tudi v Delu kot avtor gostujočega peresa pisal nekdanji generalni direktor Igor Kadunc… »

Grah Whatmough ne namerava odstopiti

Primorske 15.03.2023
V. d. generalnega direktorja RTV Slovenija Andrej Grah Whatmough je dejal, da ne bo odstopil s položaja, k čemur so ga pozvali svet delavcev in nekateri novinarski sindikati. Ocenili so namreč, da sodba višjega delovnega sodišča, po kateri je bilo… »

Andrej Grah Whatmough: Nikakor ne bom odstopil

Delo 15.03.2023
Vršilec dolžnosti generalnega direktorja Andrej Grah Whatmough po prejemu sodbe višjega sodišča napovedal odhod na vrhovno sodišče. Vršilec dolžnosti generalnega direktorja Andrej Grah Whatmough je po prejemu sodbe višjega sodišča, ki je… »

Grah Whatmough: Nikakor ne bom odstopil, za to ni nobenih razlogov

RTV Slovenija 15.03.2023
Andrej Grah Whatmough je glede sodbe višjega sodišča, ki je nedavno odločilo, da je bilo njegovo imenovanje leta 2021 nezakonito, dejal, da jo spoštuje, a se z njo ne strinja. Napovedal je pritožbo na vrhovno sodišče. V. d. generalnega direktorja… »

Grah Whatmough: Ne bom odstopil #video

SiolNET 15.03.2023
"Sodbo smo prejeli tudi na RTV Slovenija. Odločitev spoštujemo, se pa z njo ne strinjamo. Tudi zato, ker je ta sodba v diametralnem nasprotju s sodbo prvostopenjskega sodišča, se bomo obrnili na vrhovno sodišče in vložili predlog za dopustitev… »

Grah Whatmough: "Nobenega razloga ni, da bi odstopil"

Zurnal24 15.03.2023
Vršilec dolžnosti generalnega direktorja RTV Slovenija Andrej Grah Whatmough se je odzval na odločitev višjega delovnega sodišča, da je bilo njegovo imenovanje na mesto generalnega direktorja leta 2021 nezakonito. "Odločitev spoštujemo, se pa z… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem