Povezane novice

Anže Lanišek zmagovalec kvalifikacij, Timi Zajc z najdaljšim skokom

SiolNET 15.03.2023
Slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek je zmagovalec kvalifikacij za četrtkovo posamično tekmo turneje Raw Air v Lillehammerju. Za 6,6 točke je prehitel vodilnega skakalca zime in turneje Halvorja Egnerja Graneruda. Na tretjem mestu je z… »

Klinčeva s šestim mestom obdržala vodstvo na turneji

24ur 15.03.2023
Nemka Katharina Althaus je zmagovalka tekme svetovnega pokala smučark skakalk v norveškem Lillehammerju. Najboljša Slovenka je bila Ema Klinec na šestem mestu, Nika Križnar je bila deveta, točke sta dobili še Nika Prevc in Maja Vtič. Katharina… »

Ema Klinec ohranja prednost pred poleti

Dnevnik 15.03.2023
Trikratna svetovna prvakinja iz Planice Katharina Althaus je dobila četrto tekmo letošnje turneje surovi zrak. Slovenka Ema Klinec je s šestim mestom zadržala prednost pred tekmicami v boju za denarno nagrado 40.000 evrov. Še tretji dan zapored je… »

Lanišek zmagovalec kvalifikacij v Lillehammerju, Zajc tretji

24ur 15.03.2023
Slovenski skakalec Anže Lanišek je zmagovalec kvalifikacij za četrtkovo tekmo svetovnega pokala v norveškem Lillehammerju. Slovenski uspeh sta danes dopolnila Timi Zajc s tretjim dosežkom kvalifikacij in Žiga Jelar z osmim. Na tekmo se je uvrstilo… »

Gladka zmaga Katharine Althaus, Ema Klinec ostaja v vodstvu norveške turneje

RTV Slovenija 15.03.2023
Trikratna svetovna prvakinja Katharina Althaus je prepričljivo dobila drugo tekmo v Lillehammerju. Ema Klinec je po slabšem prvem skoku napredovala na šesto mesto in ostaja v vodstvu norveške turneje. Nika Križnar je zasedla deveto mesto. V… »

Nemška šampionka zmanjšala zaostanek za Klinčevo, Lanišku kvalifikacije

Delo 15.03.2023
Na drugi tekmi smučarskih skakalk za svetovni pokal v Lillehammerju je zmagala Katharina Althaus. Ema Klinec in Nika Križnar v top 10. Izjemen skok Laniška. Na drugi tekmi smučarskih skakalk za svetovni pokal v Lillehammerju je prepričljivo zmagala… »

Lanišku prolog Lillehammerja, Zajca veter odnesel do 144 metrov

RTV Slovenija 15.03.2023
Na sedmi etapi norveške turneje je slavil Anže Lanišek, ki je prehitel vodilnega skakalca zime Halvorja Graneruda. V kvalifikacijah za drugo tekmo Lillehammerja je bil s 144 metri najdaljši Timi Zajc, ki pa je bil predvsem vesel pristanka brez padca… »

Nemško zmagoslavje, Klinčeva tokrat brez stopničk, leteli bosta lahko dve Slovenki

SiolNET 15.03.2023
Zmagovalka druge posamične tekme v Lillehammerju je Nemka Katharina Althaus, na odru za zmagovalke sta se ji pridružili svetovna prvakinja z velike naprave Alexandria Loutitt in Eva Pinkelnig. Najboljša Slovenka je bila na šestem mestu Ema Klinec, ki… »

Slovenka ostaja v vodstvu turneje

Zurnal24 15.03.2023
Ema Klinec šesta na preizkušnji v Lillehammerju, zmaga za Nemko Katharino Althuas. Klinec ostaja vodilna na turneji. Nemška smučarska skakalka Katharina Althaus se je veselila prepričljive zmage na preizkušnji v Lillehammerju, ki se je začela uro… »

Althaus zmagovalka Lillehammerja, Ema Klinec s šestim mestom obdržala vodstvo na turneji

Primorske 15.03.2023
Nemka Katharina Althaus je zmagovalka tekme svetovnega pokala smučark skakalk v norveškem Lillehammerju. Najboljša Slovenka je bila Ema Klinec na šestem mestu, Nika Križnar je bila deveta, točke sta dobili še Nika Prevc in Maja Vtič. LILLEHAMMER >… »

Stane Baloh pred tekmovalno prelomnico: Naj ohranijo hladno glavo in uživajo

SiolNET 15.03.2023
Ni daleč dan, ko bodo nekatere smučarske skakalke v Vikersundu del zgodovinske tekme na letalnici. Pred tekmovalno prelomnico ženskih skokov smo se pogovarjali s Stanetom Balohom, nekdanjim glavnim trenerjem ženske A-reprezentance, zdaj pa odgovornim… »

Novice dneva »

Železniki: Prometna nesreča s smrtnim izidom

Dnevnik pred 5 uramiše 4 povezane

Tanje Fajon in Andreje Katič menda ne bo na listi SD

Zurnal24 pred 6 uramiše 1 povezana

DZ določa datum za tri posvetovalne referendume

RTV Slovenija pred tremi uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem