Povezane novice

Nov poraz Cedevite Olimpije

SiolNET 15.03.2023
Košarkarji Cedevite Olimpijo, ki je v torek uradno končala sodelovanje s trenerjem Jurico Golemcem, so v 16. krogu EuroCupa gostovali pri Ratiopharmu iz Ulma in izgubili s 85:97. Eurocup, 15. krog Sportal Golemac ni več trener Cedevite Olimpije… »

Izbira novega trenerja bo pokazala ambicije Olimpije

Dnevnik 15.03.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 16. krogu evropskega pokala znova klonili. To pot na gostovanju v Ulmu. Nemško moštvo slavilo zmago s 97:85. Nova evropska tekma, nov poraz Cedevite Olimpije. Ljubljančani, ki so prejšnji teden izgubili vse možnosti… »

Cedevita Olimpija tudi iz Ulma praznih rok

Delo 15.03.2023
Že odpisani ljubljanski košarkarji so v 16. kolu evropskega pokala ostali pri treh zmagah. Brez poškodovanih Eda Murića in Amarja Alibegovića ter osebno zadržanega Marka Jeremića so košarkarji Cedevite Olimpije klonili tudi v 16. kolu evropskega… »

Olimpija kljub veliki želji izgubila prvo tekmo po odhodu Golemca

RTV Slovenija 15.03.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so izgubili tudi v 16. krogu Evropskega pokala. Ulm je bil boljši s 97:85 in si je zagotovil nastop v osmini finala. Miro Alilović je bil v vlogi glavnega trenerja, potem ko se je vodstvo kluba razšlo z Jurico Golemcem. V… »

Po blamaži v Zadru Golemac zapušča Cedevito

Primorske 15.03.2023
Po gladkem izpadu iz evropskega pokala in zadnjem porazu v Aba ligi v Zadru proti igralcem, ki že nekaj časa ne prejemajo plač, je tudi konec sodelovanja med najboljšim slovenskim košarkarskim klubom Cedevito Olimpijo in trenerjem Jurico Golemcem (na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem