Povezane novice

Strokovna direktorica UKC Ljubljana Buturović Ponikvar podala odstopno izjavo

Primorske 16.03.2023
Strokovna direktorica Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana Jadranka Buturović Ponikvar je člane sveta UKC Ljubljana danes zjutraj obvestila o svojem odstopu s funkcije, so potrdili v UKC. Ob obvestilu o odstopu naj ne bi podala pojasnil o… »

Odstopila strokovna direktorica UKC-ja Ljubljana

RTV Slovenija 16.03.2023
Strokovna direktorica Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana Jadranka Buturović Ponikvar je člane sveta UKC-ja Ljubljana zjutraj obvestila o svojem odstopu s položaja. Razlogov za odstop naj ne bi pojasnila. Po poročanju STA-ja Jadranka… »

Odstop Jadranke Buturović Ponikvar: Burni konec mirnega mandata v UKC Ljubljana

Dnevnik 16.03.2023
Odstopa strokovne direktorice UKC Ljubljana dr. Jadranke Buturović Ponikvar zaposleni in člani sveta zavoda niso pričakovali. Poznavalci ga povezujejo z burnim dogajanjem v največji bolnišnici, ki je zaradi zasebnega honorarja dr. Romana Bošnjaka in… »

ODSTOPILA STROKOVNA DIREKTORICA UKC LJUBLJANA: In razlog?

Regional 16.03.2023
Strokovna direktorica Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana Jadranka Buturović Ponikvar je člane sveta UKC Ljubljana danes zjutraj obvestila o svojem odstopu s funkcije, so potrdili v UKC. Ob obvestilu članom sveta o odstopu po neuradnih… »

Se približujemo popolnemu kolapsu? Zakaj je odstopila strokovna direktorica UKC Ljubljana?

Nova 24TV 16.03.2023
Strokovna direktorica Jadranka Buturovič Ponikvar (Foto: STA) Strokovna direktorica UKC Ljubljana Jadranka Buturović Ponikvar je člane sveta UKC Ljubljana danes zjutraj obvestila o svojem odstopu s funkcije. Ob obvestilu o odstopu naj ne bi podala… »

Strokovna direktorica UKC Ljubljana podala odstopno izjavo

Necenzurirano 16.03.2023
Jadranka Buturović Ponikvar je po petih letih odstopila, razlogi za njeno odločitev še niso znani. Strokovna direktorica UKC Ljubljana Jadranka Buturović Ponikvar je po poročanju časnika Delo danes podala odstopno izjavo, razlogi za to odločitev pa… »

Odstopila strokovna direktorica UKC Ljubljana

SiolNET 16.03.2023
Po poročanju Dela je danes s položaja odstopila strokovna direktorica ljubljanskega UKC Jadranka Buturović Ponikvar. Položaj je zasedala od leta 2017. Takratni člani sveta UKC so Buturović Ponikvar za strokovno direktorico naše največje… »

Odstopila strokovna direktorica UKC

Delo 16.03.2023
Prof. dr. Jadranka Buturović Ponikvar je bila na položaju od leta 2017. Strokovna direktorica ljubljanskega kliničnega centra Jadranka Buturović Ponikvar je danes podala odstopno izjavo. Na položaju je bila od leta 2017. Zakaj se je odločila za… »

Kaj se dogaja v UKC? Nov odstop, tokrat strokovne direktorice

Zurnal24 16.03.2023
Strokovna direktorica ljubljanskega kliničnega centra (UKC) Jadranka Buturović Ponikvar je danes podala odstopno izjavo, poroča Delo. Na položaju je bila od leta 2017. Zakaj se je Jadranka Buturović Ponikvar odločila za odstop, ni znano, uradnih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem