Povezane novice

Prepričujejo, da niso prorusko usmerjeni, tukaj so dokazi o nasprotnem

Nova 24TV 16.03.2023
Ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan in zunanja ministrica Tanja Fajon. Vir: STA Poslanci DZ so razpravljali o predlogu resolucije o uvrstitvi Rusije med države, ki podpirajo terorizem. Janez Janša je resolucijo označil za akt solidarnosti… »

Koalicijske stranke enotno zavrnile obsodbo Rusije kot podpornice terorizma

Nova 24TV 16.03.2023
Vodje koalicijskih strank. Predsednik vlade Robert Golob, ministrica za zunanje zadeve Tanja Fajon in minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Luka Mesec. Vir: STA “Resolucija o uvrstitvi med teroristične države je akt… »

Koalicijske stranke enotno proti uvrstitvi Rusije med države, ki podpirajo terorizem

24ur 16.03.2023
Koalicijske stranke so v DZ enotno nasprotovale predlogu SDS o uvrstitvi Rusije med države, ki podpirajo terorizem. Resoluciji, o kateri poslanci sicer ne bodo glasovali, so podporo izrazili v poslanski skupini predlagateljev in v NSi, v imenu katere je… »

Vladne stranke proti uvrstitvi Rusije med države, ki podpirajo terorizem

RTV Slovenija 16.03.2023
Koalicijske stranke so v parlamentu enotno nasprotovale predlogu SDS-a o uvrstitvi Rusije med države, ki podpirajo terorizem. Resoluciji, o kateri poslanci sicer niso glasovali, so podporo izrazili v poslanski skupini predlagateljev in v NSi-ju. Odbor… »

Koalicijske stranke enotno proti uvrstitvi Rusije med države, ki podpirajo terorizem

SiolNET 16.03.2023
Koalicijske stranke so danes v DZ enotno nasprotovale predlogu SDS o uvrstitvi Rusije med države, ki podpirajo terorizem. Resoluciji, o kateri poslanci sicer ne bodo glasovali, so podporo izrazili v poslanski skupini predlagateljev in v NSi, v imenu… »

Janša: Doslej je samo ena država zavrnila takšno resolucijo in to je Slovenija

Dnevnik 16.03.2023
Poslanci DZ danes razpravljajo o predlogu resolucije o uvrstitvi Rusije med države, ki podpirajo terorizem. Janez Janša (SDS) je resolucijo označil za akt solidarnosti, zunanja ministrica Tanja Fajon predlagateljem očitala izkoriščanje te teme za… »

Ministrica Fajon: Za resolucijo SDS o Rusiji notranjepolitični interesi

Delo 16.03.2023
Predsednik SDS Janez Janša je v imenu predlagateljev predstavil resolucijo, za katero je dejal, da gre za akt izraza solidarnosti. Poslanci DZ danes razpravljajo o predlogu resolucije o uvrstitvi Rusije med države, ki podpirajo terorizem. Janez Janša… »

Koalicija obsoja nabiranje političnih točk na račun vojne

Dnevnik 16.03.2023
Poslanci bodo danes v državnem zboru razpravljali o predlogu resolucije za uvrstitev Rusije med države, ki podpirajo terorizem. Opozicija meni, da je Golobova vlada premlačna v obsodbah ruske agresije, koalicija pa opoziciji očita populistično… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem