Povezane novice

Infantino tretjič okronan za predsednika: Fifin denar je vaš denar

SiolNET 16.03.2023
Švicarsko-italijanski poslovnež Gianni Infantino je bil na kongresu Mednarodne nogometne zveze (Fifa) v Kigaliju kot edini kandidat potrjen za nov mandat na čelu Fife do leta 2027. Dvainpetdesetletnik, ki je bil na 73. kongresu svetovne zveze še… »

Infantino predsednik Fife še vsaj štiri leta

RTV Slovenija 16.03.2023
Gianni Infantino je bil na kongresu v Kigaliju v Ruandi tretjič izvoljen za predsednika Mednarodne nogometne zveze (Fifa) in bo na čelu te organizacije do leta 2027. 52-letni Švicar, ki je na vrhu Fife od leta 2016, je bil edini kandidat za… »

Infantino še tretjič izvoljen za predsednika Fife

Zurnal24 16.03.2023
Novi/stari predsednik Mednarodne nogometne zveze (Fifa) na tokratnem glasovanju ni imel protikandidata. Švicarsko-italijanski poslovnež Gianni Infantino je bil na kongresu Mednarodne nogometne zveze (Fifa) v Kigaliju kot edini kandidat potrjen za nov… »

Infantino še tretjič izvoljen za predsednika Fife

Dnevnik 16.03.2023
Švicarsko-italijanski poslovnež Gianni Infantino je bil danes na kongresu Mednarodne nogometne zveze (Fifa) v Kigaliju kot edini kandidat potrjen za nov mandat na čelu Fife do leta 2027. Dvainpetdesetletnik, ki je bil na kongresu svetovne zveze še… »

Gianni Infantino si do leta 2026 obeta 10,37 milijard evrov

Delo 16.03.2023
Švicarsko-italijanski poslovnež je v Ruandi tretji predsedniški mandat na čelu svetovne krovne nogometne organizacije začel z »ljubeznijo« do sovražnikov. Švicarsko-italijanski poslovnež Gianni Infantino je bil danes na kongresu Mednarodne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem