Povezane novice

Groza na naši eko kmetiji: osem poginulih krav, od ene so ostale le kosti

Zurnal24 16.03.2023
Eden od možnih vzrokov za pogin osmih glav živine na koroški kmetiji bi lahko bilo zaužitje ovojne folije silaže, je danes na novinarski konferenci pojasnil direktor Inšpekcije za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin Branko Podpečan. Kot… »

Krave na koroški kmetiji najverjetneje poginile zaradi zaužite plastične folije

RTV Slovenija 16.03.2023
Informacije patologa, ki je proučil trupla poginulih krav, kažejo, da bi živali lahko poginile, ker so jedle ovojno plastično folijo s silaže, ki jim je zamašila prehranjevalne poti. Kadavre, ki so bili v različnih stopnjah razkroja, so našli v… »

Vzrok za pogin goveda na Koroškem bi lahko bilo zaužitje plastične folije

SiolNET 16.03.2023
Eden od mogočih vzrokov za pogin osmih glav živine na koroški kmetiji bi lahko bilo zaužitje ovojne folije silaže, je danes na novinarski konferenci pojasnil direktor inšpekcije za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin Branko Podpečan. Kot… »

Na kmetiji našli poginulo govedo, to naj bi bil razlog

Zurnal24 16.03.2023
Na kmetiji v naselju Podgora nad Kotljami so našli osem poginulih glav goveda. Direktor Inšpekcije za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je spregovoril o možnih vzrokih za pogin. Uradni veterinar Uprave RS za varno hrano, veterinarstvo in… »

Lastnici koroške kmetije prepoved reje goveda, odvzeli ji bodo certifikat

Delo 16.03.2023
Na kmetiji so inšpektorji našli osem mrtvih živali. Po prvih informacijah so poginile zaradi uživanja plastike. Po odkritju osem poginulih goved in 14 živih živali v zelo slabih higienskih razmerah na kmetiji v naselju Podgora nad Kotljami je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem