Povezane novice

Direktor UKC-ja Marko Jug: Zadevo Bošnjak smo predali službi za korporativno varnost

RTV Slovenija 17.03.2023
Zadevo Bošnjak so v UKC-ju Ljubljana predali službi za korporativno varnost, enoti za integriteto, ki naj bi preučila primer, je pojasnil direktor UKC-ja Ljubljana Marko Jug in dodal, da naj bi bili rezultati znani v dveh tednih. Direktor UKC-ja… »

Po honorarju pod drobnogledom še “družinska” naročila

Dnevnik 17.03.2023
Nevrokirurg Roman Bošnjak opomina pred odpovedjo do današnjega popoldneva še ni prevzel, odločitev o morebitnih strožjih sankcijah pa v UKC Ljubljana še ni padla. Javni zavodi se lahko za odpoved pogodbe o zaposlitvi sicer odločijo že zaradi… »

Čaka nevrokiruga Bošnjaka odpoved? 14 dni za preučitev ozadja. #video

SiolNET 17.03.2023
"Zadevo Bošnjak smo predali službi za korporativno varnost, enoti za integriteto, ki bo zadevo preučila. Pričakujem, da bomo v štirinajstih dneh imeli bolj natančno poročilo, kako je prišlo do vseh naročil in bomo nato lahko poročali kaj več,"… »

Zadevo Bošnjak predali enoti za integriteto: 'Poročilo pričakujemo v 14 dneh'

24ur 17.03.2023
Potem ko so v javnost prišle informacije o zasebnem honorarju nevrokirurga Romana Bošnjaka, so v UKC Ljubljana analizirali primer in kirurgu izdali opozorilo pred odpovedjo. V četrtek zvečer so nato v javnost prišla nova odkritja, generalni direktor… »

Direktor UKC Ljubljana pričakuje poročilo o primeru Bošnjak v 14 dneh

Necenzurirano 17.03.2023
Generalni direktor Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana Marko Jug je povedal, da bo čez 14 dni znano več o primeru Bošnjak. Primer domnevne korupcije pri delovanju nevrokirurga Romana Bošnjaka v UKC Ljubljana so predali službi za… »

Zadevo Bošnjak so predali službi za korporativno varnost

Delo 17.03.2023
Odstop strokovne direktorice Jadranke Buturović Ponikvar je gotovo znak težkih časov, je dejal Marko Jug, a ni želel špekulirati o njenih razlogih. UKC Ljubljana je v zadnjih dneh na udaru zaradi izsledkov revizijskega poročila o spornih nabavah in… »

Nevrokirurg Bošnjak dobil opomin pred odpovedjo

Delo 17.03.2023
Strokovni svet ni odločal o morebitnih etičnih tveganjih, po mnenju direktorja UKC bi bilo prav, da se do njih opredeli Zdravniška zbornica Slovenije. V UKC Ljubljana je pravna služba skupaj z nevrokirurgom Romanom Bošnjakom in generalnim direktorjem… »

BO BOŠNJAK DOBIL ODPOVED? Na plan prišli novi, še bolj obremenjujoči podatki

Regional 17.03.2023
V UKC Ljubljana je včeraj pravna služba skupaj z nevrokirurgom Romanom Bošnjakom in generalnim direktorjem UKC Markom Jugom analizirala primer. Kot je v oddaji Tarča na TVS povedal Jug, so Bošnjaku dali opozorilo pred odpovedjo delovnega razmerja… »

Novo v aferi Bošnjak: Tako je zoper nevrokirurga ukrepal direktor UKC Ljubljana

Zurnal24 17.03.2023
V UKC Ljubljana je pravna služba skupaj z nevrokirurgom Romanom Bošnjakom in generalnim direktorjem UKC Markom Jugom analizirala primer. Kot je v oddaji Tarča na TVS povedal Jug, so Bošnjaku dali opozorilo pred odpovedjo delovnega razmerja, če se… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem