Povezane novice

Zgodovinski dan za ženske skoke prestavljen

SiolNET 17.03.2023
Smučarske skakalke bi morale na letalnici v Vikersundu, kjer jih v nedeljo čaka zgodovinska tekma, danes opraviti premierni uradni trening, a ga ne bodo, saj je ta zaradi neugodnih vremenskih razmer – sneženje in veter – odpovedan. Trening bodo… »

Veliko zagovornikov ženskih poletov, a tudi nasprotnikov z Innauerjem na čelu

Delo 17.03.2023
V Vikersundu v nedeljo zgodovinska prva ženska tekma v smučarskih poletih. Pravico do nastopa sta si priborili tudi Slovenki Ema Klinec in Nika Križnar. V nadaljevanju preberite: Zakaj se težko pričakovani konec tedna na letalnici v Vikersundu ni… »

Trije Slovenci v kvalifikacijah med deset, Domen Prevc četrti

RTV Slovenija 17.03.2023
Na letalnici v Vikersundu so v neugodnih vremenskih razmerah le izpeljali kvalifikacije pred sobotno tekmo skakalcev za točke svetovnega pokala v okviru turneje Raw Air. Stefan Kraft (239,0 m) je pokazal največ, Domen Prevc je bil 4., Žiga Jelar 5… »

Obeta se epska tekma, tudi Slovenci v Vikersundu leteli daleč

SiolNET 17.03.2023
Tako ženska kot moška skakalna karavana sta se preselili na zadnje prizorišče norveške turneje Raw-Air, ki se bo v Vikersundu končala v nedeljo. Petkov premierni trening skakalk na letalnici so zaradi neugodnih razmer – snežne pošiljke in vetra… »

Krafta jeza iz Lillehammerja podžgala za najboljši polet v Vikersundu

Delo 17.03.2023
Na jutrišnjo tekmo na norveški letalnici se je uvrstilo pet Slovencev, med katerimi je bil najdaljši Domen Prevc. Na letalnici v Vikersundu so pod streho spravili kvalifikacije za jutrišnjo tekmo, ki se bo začela ob 16.30. Najboljši nastop je uspel… »

Vikersund: Kraft na vrhu, Slovenci ekipno odlični

Zurnal24 17.03.2023
Kvalifikacije na letalnici v Vikersundu je dobil Avstrijec Stefan Kraft, odlično pa so svoje delo opravili tudi slovenski orli. Najviše izmed slovenskih letalcev se je zavihtel specialist za polete Domen Prevc, in sicer je njegov skok, dolg 238 metrov… »

Peterica Slovencev na tekmo v Vikersundu, Domen Prevc četrti v kvalifikacijah

24ur 17.03.2023
Smučarski skakalci so se na letalnici v Vikersundu merili v kvalifikacijah za sobotno tekmo svetovnega pokala. Od Slovencev se je peterica prebila na tekmo, najboljši med njimi je bil Domen Prevc na četrtem mestu. Kvalifikacije je dobil Avstrijec… »

Sneg in veter odnesla zgodovinske prve polete skakalk

RTV Slovenija 17.03.2023
Smučarskim skakalkam ni bilo dano, da bi v petek postale tudi letalke. Prvi trening na letalnici v Vikersundu je bil odpovedan zaradi novozapadlega snega in slabih vetrovnih napovedi. Po novem bo prvi trening za skakalke v soboto ob 10.00. V Vikersundu… »

Skakalke, tudi dve Slovenki, ostale brez prvih poletov

Zurnal24 17.03.2023
Odpovedan trening skakalk na letalnici v Vikersundu. Prvi trening smučarskih skakalk na letalnici v norveškem Vikersundu je bil zaradi dodatnega snega in slabih vetrovnih napovedi odpovedan, je sporočila Mednarodna smučarska zveza (Fis). Prestavljen… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem