Povezane novice

Mednarodno kazensko sodišče izdalo nalog za aretacijo Putina

SiolNET 17.03.2023
Mednarodno kazensko sodišče (ICC) s sedežem v nizozemskem Haagu je izdalo nalog za aretacijo ruskega predsednika Vladimirja Putina in njegove komisarke za pravice otrok Marije Alekseevne Lvovo-Belove zaradi nezakonite deportacije ukrajinskih otrok… »

Rusija po strmoglavljenju ameriškega drona odlikovala pilota dveh lovcev

24ur 17.03.2023
Ruski obrambni minister Sergej Šojgu je pilotoma dveh ruskih lovcev Su-27, ki sta nad Črnim morjem uničila ameriški dron, podelil posebno priznanje. Ob tem je rusko obrambno ministrstvo ponovilo, da se letali drona nista dotaknili in da so za njegovo… »

Rusija odlikovala pilota iz incidenta z ameriškim letalnikom

Delo 17.03.2023
Po navedbah ameriške vojske je ruski lovec v mednarodnem zračnem prostoru trčil s propelerjem letalnika tipa MQ-9 reaper. Ruski obrambni minister Sergej Šojgu je odlikoval pilota lovcev, ki sta se v torek nad Črnim morjem od blizu srečala z… »

Xi Jinping bo v ponedeljek odpotoval v Moskvo

Delo 17.03.2023
Voditelja se bosta po napovedih pogovarjala o strateškem sodelovanju in poglobitvi partnerstva med državama, podpisala naj bi pomembne dvostranske dokumente. Kitajski predsednik Xi Jinping bo prihodnji teden na povabilo predsednika Rusije Vladimirja… »

Tudi Slovaška bo Ukrajini predala bojna letala. Kremelj: Vsa letala bomo uničili.

RTV Slovenija 17.03.2023
V Kremlju so potrdili, da v ponedeljek na tridnevni državniški obisk v Moskvo prihaja kitajski predsednik Ši Džinping. Z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom se bosta pogovarjala o strateškem sodelovanju in poglobitvi partnerstva med državama… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem