Povezane novice

Potrudili so se, da s sanacijo zidu niso pokvarili videza vasice

Primorske 18.03.2023
Zemeljski plaz v dolžini približno 20 metrov, ki se je ob obilnem deževju septembra lani sprožil v Taboru nad Dornberkom in ogrožal eno od dostopnih cest do srednjeveške vasice, so sanirali. Novogoriška mestna občina je za to porabila približno… »

“Edino, kar smrdi v tem postopku, je blato”

Primorske 18.03.2023
Sušilnica komunalnega blata ob koprski čistilni napravi bo predvidoma konec meseca začela poskusno obratovati. Tako bo tri mesece, nakar bo Marjetica pripravila poročilo o njenem delovanju in vplivih na okolje. Z dokumentom se bodo nato seznanili… »

Kdo je najboljši kuhar v vladi in kdo samooskrben

Primorske 18.03.2023
Slovenske ministrice in ministre smo povprašali, kakšne so njihove prehranske navade. Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh spletnih vsebin? Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo… »

Gostinski obrati v Ankaranu politično seme razkola

Primorske 18.03.2023
Čeprav so ankaranski občinski svetniki sprejeli proračun, se ne morejo pohvaliti, da z njim složno dihajo kot eden. Opozicija ga ni podprla in v prid proračunu je pretehtal le glas predstavnice italijanske narodne skupnosti. ANKARAN > Četrtkova… »

5o-letni pankerji brez svojega doma

Primorske 18.03.2023
Tržaški partizanski pevski zbor Pinko Tomažič letos obeležuje 50 let neprekinjenega delovanja. Veselje ob tem visokem jubileju pa kazi dejstvo, da je zbor že leto dni brez svojega sedeža in doma na Padričah pri Trstu. Celotna vsebina je na voljo… »

(INTERVJU) 30 let Ane Pupedan: Glasba je pol manj vredna, če ni avtentična

Primorske 18.03.2023
"Včasih smo se že navadni mladi fantiči striktno ločevali na rokerje, pankerje, metalce, darkerje in še in še, danes tega ni, ker si lahko kar vse v paketu," pravi Simon Avsec pevec skupine Ana Pupedan iz škrte Pivke. Celotna vsebina je na voljo le… »

Za mesto v finalu se je potegovalo 313 mladih

Primorske 18.03.2023
313 mladih je v Vrtojbi, Velenju, Ljubljani in v Novem mestu v okviru 20. tekmovanja v podjetniških idejah mladih Popri izkušenim podjetnikom predstavilo svoje podjetniške ideje. Najboljše tri ekipe v treh starostnih kategorijah z regijskih… »

Opit voznik avtobusa

Primorske 18.03.2023
Da je vsak voznik lahko včasih žejen, in da lahko vozi brez vozniškega dovoljenja, je v četrtek dopoldne potrdil italijanski voznik avtobusa. Na avtocestnem počivališču Povir so ga zasačili policisti, pred odvzemom vozniškega in avtobusa ga je… »

50 let specialne policije - najbolj izurjene in udarne enote

Primorske 18.03.2023
“Če ti nekdo čuva hrbet in ti njemu, če mu lahko stoodstotno zaupaš, nisi več kolega, ampak postaneš njegov brat,” je pripadnost specialni enoti opisal nekdanji policijski specialec Boris Kankaraš. Pred dnevi so na Brdu pri Kranju obeležili 50… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem