Povezane novice

Rusija in Ukrajina podaljšali dogovor o izvozu žita

RTV Slovenija pred 12 dnevi
Na pogajanjih z Rusijo in Ukrajino so dosegli dogovor o obnovitvi sporazuma o izvozu žita iz Črnega morja, je potrdil turški predsednik Recep Tayyip Erdogan. Veljavnost obstoječega dogovora bi potekla v nedeljo. Erdogan sicer ni sporočil, za koliko… »

Ukrajina o nalogu za aretacijo Putina: Odločitev je zgodovinska

24ur pred 11 dnevi
Mednarodno kazensko sodišče v Haagu je v četrtek izdalo nalog za aretacijo ruskega predsednika. Putina namreč obtožuje, da je odgovoren za vojne zločine v Ukrajini. "Ploskam," je ob informaciji dejal ukrajinski zunanji minister, kakšno pa je… »

So ruske sile spet napadle s kasetnimi bombami? #vŽivo

SiolNET pred 11 dnevi
V ruskih napadih na Kramatorsk sta danes umrli dve osebi, osem je ranjenih, je sporočil župan tega ukrajinskega mesta Oleksandr Gončarenko, ki je rusko vojsko obtožil, da je pri tem uporabila kasetne bombe. Njegove trditve s Facebooka so podkrepili… »

V Kramatorsku po napadu Rusijo obtožujejo uporabe kasetnih bomb

RTV Slovenija pred 11 dnevi
V ruskih napadih na Kramatorsk sta umrla dva človeka, osem je ranjenih, je sporočil župan Oleksandr Gončarenko. Rusko vojsko je obtožil, da je pri tem uporabila kasetne bombe. Županove trditve s Facebooka so podkrepili novinarji francoske tiskovne… »

V domnevnem napadu s kasetnimi bombami v Kramatorsku dva mrtva

Dnevnik pred 11 dnevi
V ruskih napadih na Kramatorsk sta danes umrli dve osebi, osem je ranjenih, je sporočil župan tega ukrajinskega mesta Oleksandr Gončarenko, ki je rusko vojsko obtožil, da je pri tem uporabila kasetne bombe. Gončarenkove trditve s Facebooka so… »

MINISTRICA ZA PRAVOSODJE: "Nalog ICC za Putinovo aretacijo je zgodovinski korak"

Regional pred 11 dnevi
Ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan je odločitev ICC za izdajo naloga za aretacijo ruskega predsednika Vladimirja Putina danes pozdravila kot zgodovinski korak pri prizadevanjih za pregon odgovornih za zločine, storjene med rusko agresijo v… »

Rusija in Ukrajina obnovili dogovor o izvozu žita

Delo pred 11 dnevi
Črnomorsko pobudo za žita sta sprti strani sklenili julija lani, pomagala pa je znižati cene hrane na globalnih trgih. Rusija in Ukrajina sta na pogajanjih dosegli dogovor o obnovitvi sporazuma o izvozu žita iz Črnega morja, je danes potrdil turški… »

Švarc Pipan: Nalog ICC za aretacijo Putina zgodovinski korak

SiolNET pred 11 dnevi
Ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan je odločitev ICC za izdajo naloga za aretacijo ruskega predsednika Vladimirja Putina danes pozdravila kot zgodovinski korak pri prizadevanjih za pregon odgovornih za zločine, storjene med rusko agresijo v… »

[Video] Putin nenapovedano obiskal ukrajinski polotok Krim

Nova 24TV pred 12 dnevi
Putin je obiskal Krim (Foto: Telegram) Danes mineva devet let od nezakonite priključitve Krima s strani Rusije. Ruski predsednik Vladimir Putin je ob tej priložnosti nenapovedano obiskal ukrajinski polotok Krim. Ruska režimska tiskovna agencija RIA… »

Kakšna je verjetnost, da se bo Putin znašel na sojenju v Haagu?

Nova 24TV pred 12 dnevi
Ruski predsednik Vladimir Putin (Foto: epa) Ko je odjeknila novica o tem, da je Mednarodno kazensko sodišče v Haagu izdalo nalog za aretacijo Vladimirja Putina, ker naj bi bil odgovoren za vojni zločin protipravne deportacije otrok oziroma za njihovo… »

Biden: Nalog za aretacijo Putina je upravičen

Delo pred 12 dnevi
Ameriški predsednik je poudaril močno sporočilno vrednost takšnega dejanja in poudaril, da ZDA niso članica ICC. Predsednik ZDA Joe Biden je odločitev Mednarodnega kazenskega sodišča (ICC), da izda nalog za aretacijo ruskega predsednika Vladimirja… »

Novice dneva »

Vlada: Interpelacija je neutemeljena in vsebinsko deplasirana

RTV Slovenija pred 16 minutamiše 10 povezanih

Hrgota zadovoljen z uvodnim dnem, pred petkom ga skrbi vreme

24ur pred dvema uramaše 19 povezanih

Ni bilo rešilca, bolnik umrl na poti na urgenco

Dnevnik pred 5 minutamiše 5 povezanih

Naslov je oddan, kaj je še odprtega?

Primorske pred 4 uramiše 12 povezanih

Ilko Štuhec naknadno diskvalificirali in ji odvzeli naslov

Zurnal24 pred tremi uramiše 7 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem