Povezane novice

Rusija in Ukrajina podaljšali dogovor o izvozu žita

RTV Slovenija 18.03.2023
Na pogajanjih z Rusijo in Ukrajino so dosegli dogovor o obnovitvi sporazuma o izvozu žita iz Črnega morja, je potrdil turški predsednik Recep Tayyip Erdogan. Veljavnost obstoječega dogovora bi potekla v nedeljo. Erdogan sicer ni sporočil, za koliko… »

Ukrajina o nalogu za aretacijo Putina: Odločitev je zgodovinska

24ur 18.03.2023
Mednarodno kazensko sodišče v Haagu je v četrtek izdalo nalog za aretacijo ruskega predsednika. Putina namreč obtožuje, da je odgovoren za vojne zločine v Ukrajini. "Ploskam," je ob informaciji dejal ukrajinski zunanji minister, kakšno pa je… »

So ruske sile spet napadle s kasetnimi bombami? #vŽivo

SiolNET 18.03.2023
V ruskih napadih na Kramatorsk sta danes umrli dve osebi, osem je ranjenih, je sporočil župan tega ukrajinskega mesta Oleksandr Gončarenko, ki je rusko vojsko obtožil, da je pri tem uporabila kasetne bombe. Njegove trditve s Facebooka so podkrepili… »

V Kramatorsku po napadu Rusijo obtožujejo uporabe kasetnih bomb

RTV Slovenija 18.03.2023
V ruskih napadih na Kramatorsk sta umrla dva človeka, osem je ranjenih, je sporočil župan Oleksandr Gončarenko. Rusko vojsko je obtožil, da je pri tem uporabila kasetne bombe. Županove trditve s Facebooka so podkrepili novinarji francoske tiskovne… »

V domnevnem napadu s kasetnimi bombami v Kramatorsku dva mrtva

Dnevnik 18.03.2023
V ruskih napadih na Kramatorsk sta danes umrli dve osebi, osem je ranjenih, je sporočil župan tega ukrajinskega mesta Oleksandr Gončarenko, ki je rusko vojsko obtožil, da je pri tem uporabila kasetne bombe. Gončarenkove trditve s Facebooka so… »

MINISTRICA ZA PRAVOSODJE: "Nalog ICC za Putinovo aretacijo je zgodovinski korak"

Regional 18.03.2023
Ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan je odločitev ICC za izdajo naloga za aretacijo ruskega predsednika Vladimirja Putina danes pozdravila kot zgodovinski korak pri prizadevanjih za pregon odgovornih za zločine, storjene med rusko agresijo v… »

Rusija in Ukrajina obnovili dogovor o izvozu žita

Delo 18.03.2023
Črnomorsko pobudo za žita sta sprti strani sklenili julija lani, pomagala pa je znižati cene hrane na globalnih trgih. Rusija in Ukrajina sta na pogajanjih dosegli dogovor o obnovitvi sporazuma o izvozu žita iz Črnega morja, je danes potrdil turški… »

Švarc Pipan: Nalog ICC za aretacijo Putina zgodovinski korak

SiolNET 18.03.2023
Ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan je odločitev ICC za izdajo naloga za aretacijo ruskega predsednika Vladimirja Putina danes pozdravila kot zgodovinski korak pri prizadevanjih za pregon odgovornih za zločine, storjene med rusko agresijo v… »

[Video] Putin nenapovedano obiskal ukrajinski polotok Krim

Nova 24TV 18.03.2023
Putin je obiskal Krim (Foto: Telegram) Danes mineva devet let od nezakonite priključitve Krima s strani Rusije. Ruski predsednik Vladimir Putin je ob tej priložnosti nenapovedano obiskal ukrajinski polotok Krim. Ruska režimska tiskovna agencija RIA… »

Kakšna je verjetnost, da se bo Putin znašel na sojenju v Haagu?

Nova 24TV 18.03.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin (Foto: epa) Ko je odjeknila novica o tem, da je Mednarodno kazensko sodišče v Haagu izdalo nalog za aretacijo Vladimirja Putina, ker naj bi bil odgovoren za vojni zločin protipravne deportacije otrok oziroma za njihovo… »

Biden: Nalog za aretacijo Putina je upravičen

Delo 18.03.2023
Ameriški predsednik je poudaril močno sporočilno vrednost takšnega dejanja in poudaril, da ZDA niso članica ICC. Predsednik ZDA Joe Biden je odločitev Mednarodnega kazenskega sodišča (ICC), da izda nalog za aretacijo ruskega predsednika Vladimirja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem