Povezane novice

Van der Poel po 62 letih nasledil dedka na Milano – San Remo

Dnevnik 18.03.2023
Nizozemec Mathieu Van der Poel je zmagovalec 114. kolesarske dirke Milano – San Remo. Slovenski as Tadej Pogačar se je tokrat moral zadovoljiti s četrtim mestom. Pričakovanja slovenskih kolesarjev so bila velika. Predvsem Tadeja Pogačarja, vodilnega… »

Slovenci po Sanremu: Naredili smo vse, van der Poel je bil razred zase

24ur 18.03.2023
Za nami je prvi od petih spomenikov na koledarju kolesarske sezone. Po 294 kilometrih se je v Sanremu veselil Mathieu van der Poel. Od slovenskih predstavnikov se je najbolje odrezal Tadej Pogačar na četrtem mestu, vse do zadnjih kilometrov pa se je… »

Van der Poel v zadnjih petih kilometrih strl Pogačarja in Mohoriča

SiolNET 18.03.2023
Najdaljšo enodnevno kolesarsko klasiko, 294 kilometrov dolgo dirko Milano–Sanremo, kjer je zmago branil Matej Mohorič (Bahrain-Victorious), je prvič dobil Mathieu van der Poel (Alpecin-Deceuninck). Za 15 sekund je premagal Filippa Ganno (INEOS)… »

Spomenik ni v slovenskih rokah

Delo 18.03.2023
Nizozemcu Mathieuju van der Poelu Milano-Sanremo, Tadej Pogačar četrti. Nizozemec Mathieu van der Poel je zmagal na 114. kolesarski dirki Milano-Sanremo. Kolesar ekipe Alpencin Deceuninck je na cilj 294 km dolge preizkušnje prišel s 15 sekundami… »

Van der Poel matiral Pogačarja, van Aerta in Ganno

RTV Slovenija 18.03.2023
Mathieu van der Poel je s skokom tik pod vrhom Poggia presenetil preostale favorite in se odpeljal proti zmagi v Sanremu. Tadej Pogačar je bil četrti, po izgubljenem troboju za stopničke s Filippom Ganno in Woutom van Aertom. Matej Mohorič je bil… »

Mohorič in Pogačar napadla na zadnjem vzponu

Zurnal24 18.03.2023
Prvi kolesarski spomenik sezone se ni izšel po slovenskih željah. Po skoraj štirih desetletjih so slavili Nizozemci. Dirka Milano - San Remo je tradicionalno prvi spomenik v sezoni, gre za eno izmed petih največjih enodnevnih dirk (sledile bodo še… »

Van der Poel 62 let po svojem dedku zmagoslavno prikolesaril v Sanremo

24ur 18.03.2023
Mathieu van der Poel je zmagovalec prvega kolesarskega spomenika sezone. Na preizkušnji od Milana do Sanrema si je ključno prednost privozil z napadom na zadnjem vzponu na Poggio. Tadej Pogačar je v prvi zasledovalni skupini sprintal za drugo mesto, na… »

Kolesarji bodo zavrteli pedala na 9. Veliki nagradi Slovenske Istre

Primorske 18.03.2023
Pomlad se prebuja in z njo tudi kolesarska sezona, ki se bo na primorskih cestah začela jutri z 9. Veliko nagrado Slovenske Istre. Kolesarji v svetovni seriji medtem že poganjajo pedala v visokih vrtljajih. Današnja skoraj 300 kilometrov dolga že 114… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem