Povezane novice

Ema Klinec kot prva ženska prek 200 metrov, Kanadčanka z novim rekordom!

SiolNET pred 12 dnevi
Kakšen dan za ženske smučarske skoke, dekleta so prvič v zgodovini letela na uradnem treningu v Vikersundu, kjer je Ema Klinec v drugi seriji za trening kot prva ženska preletela magično mejo 200 metrov in pristala pri 203 metrih. V tretji trening… »

Kanadčanka Loutitt postavila svetovni rekord na letalnici, Klinec z drugo daljavo v zgodovini

Primorske pred 12 dnevi
Kanadska smučarska skakalka Alexandria Loutitt je na letalnici v Vikersundu postavila nov svetovni rekord. V tretji seriji treninga je skočila 222 m in izboljšala rekord, ki ga je dosegla Ema Klinec z 203 m v drugi seriji. Klinec je nato z veliko… »

Granerud letos na poletih še nepremagan, Lanišek peti

RTV Slovenija pred 11 dnevi
Halvor Egner Granerud je dobil tudi tretjo tekmo v poletih v tej sezoni. Norvežan je bil najboljši na domači tekmi v Vikersundu, kjer je bil najboljši Slovenec Anže Lanišek na petem mestu. 26-letni šampion iz Osla, ki je slavil 12. v sezoni, do… »

Norvežan potrdil prevlado, Lanišek in Prevc tik za najboljšimi

SiolNET pred 11 dnevi
Norvežan Halvor Egner Granerud je zmagovalec prve posamične tekme na letalnici v Vikersundu (434,9 točke) v sklopu norveške turneje. Vodilni v skupnem seštevku je bil najboljši že po prvi seriji, drugo mesto je osvojil Avstrijec Stefan Kraft… »

Tako je skakalka, ki trenira v Sloveniji, poletela do rekorda

Zurnal24 pred 11 dnevi
Ema Klinec boljša celo od svetovnega rekorda Kanadčanke. Kanadska skakalka Alexandria Loutitt, ki ima slovenske trenerje in večino sezone preživi v Jesenicah, je na letalnici v Vikersundu postavila ženski svetovni rekord. Svetovna prvakinja iz… »

Na velikanki drugi skok Lanišku odnesel velike stopničke

Delo pred 11 dnevi
Halvorju Egnerju Granerudu uvodna tekma v poletih na Norveškem, najboljši Slovenec Anže Lanišek peti. Norvežan Halvor Egner Granerud je zmagal na tekmi smučarjev skakalcev na letalnici v Vikersundu. Za 12. zmago v sezoni in 25. v karieri je za 6,1… »

Lanišek blizu vrha, v deseterici še Prevc

Zurnal24 pred 12 dnevi
Granerudu poleti v Vikersundu. Norvežan Halvor Egner Granerud je zmagovalec tekme smučarjev skakalcev na letalnici v Vikersundu. Za 12. zmago v sezoni in 25. v karieri je za 6,1 točke ugnal Avstrijca Stefana Krafta. Najboljši Slovenec je bil Anže… »

Granerud v Vikersundu poletel do 12. zmage sezone

Dnevnik pred 12 dnevi
Na letalnici v Vikersundu sta bila Norvežan Halvor Egner Granerud in Avstrije Stefan Kraft danes razred zase. Še 12. v sezoni pa se je zmage veselil Viking. Slovenci se z vetrom v hrbet niso najbolje znašli. V Vikersundu na Norveškem gre proti koncu… »

Granerudu poleti v Vikersundu, Lanišek peti

Primorske pred 12 dnevi
Norvežan Halvor Egner Granerud je zmagovalec tekme smučarjev skakalcev na letalnici v Vikersundu. Za 12. zmago v sezoni in 25. v karieri je za 6,1 točke ugnal Avstrijca Stefana Krafta. Najboljši Slovenec je bil Anže Lanišek na petem mestu. OSLO > O… »

Ema Klinec prva spisala zgodovino, Alexandria Loutitt rekorderka z 222 metri

RTV Slovenija pred 12 dnevi
Prvi poleti skakalk so pokazali, da znajo tudi ženske brez težav leteti zelo daleč. Ema Klinec je v drugem poskusu presegla 200-metrsko znamko, v zadnji seriji pa pristala pri 221 metrih. Le Alexandria Loutitt je bila daljša in ima z 222 metri nov… »

[Video] Ema Klinec postavila ženski svetovni rekord

Nova 24TV pred 12 dnevi
Ema Klinec (Foto: Twitter FIS Ski Jumping) Slovenska reprezentantka Ema Klinec je na treningu poletov v norveškem Vikersundu postala rekorderka v poletih. Kot prva smučarska skakalka je namreč z 203 metri preskočila mejo 200 metrov. Z rekordnim… »

Ema Klinec prva ženska prek 200 metrov, Loutittova kar do 222 m

Delo pred 12 dnevi
Ema Klinec je v Vikersundu kot prva skakalka preskočila 200 metrov (203). Kasneje je pristala pri 221 m, a rekorderka je Alexandria Loutitt z metrom več. Slovenska reprezentantka Ema Klinec je na letalnici v Vikersundu kot prva smučarska skakalka… »

Slovenki kot prvi uspel polet, o katerem govori ves svet

Zurnal24 pred 12 dnevi
Ema Klinec je na letalnici v Vikersundu kot prva smučarska skakalka v zgodovini preskočila mejo 200 metrov. Svetovni rekord je kasneje izboljšala Alexandrie Loutitt z 222 metri. Slovenska reprezentantka Ema Klinec je na letalnici v Vikersundu kot prva… »

Kanadčanka Loutitt postavila svetovni rekord na letalnici v Vikersundu

Dnevnik pred 12 dnevi
Kanadska smučarska skakalka Alexandria Loutitt je na letalnici v Vikersundu postavila nov svetovni rekord. V tretji seriji treninga je skočila 222 m in izboljšala rekord, ki ga je dosegla Ema Klinec z 203 m v drugi seriji. Klinec je nato z veliko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem