Povezane novice

V pričakovanju torkove aretacije Donalda Trumpa

Delo pred 11 dnevi
Privrženci prejšnjega predsednika vidijo lov na čarovnice in odvračanje pozornosti od domnevnih kitajskih poslov sedanjega Joeja Bidna. Donald Trump zaradi obtožb o plačilu za molk domnevne ljubice Stormy Daniels v torek pričakuje aretacijo… »

Nekdanji ameriški predsednik Trump poziva k protestom, ker naj bi ga v torek aretirali

RTV Slovenija pred 12 dnevi
Nekdanji ameriški predsednik Donald Trump je na svojem družbenem omrežju Truth Social zapisal, da ga bodo v torek aretirali v povezavi s primerom, ki ga obravnava tožilstvo na Manhattnu. Privržence je pozval k protestom. Trump je zapisal, da… »

V ZDA se bojijo ponovitve 6. januraja

Zurnal24 pred 12 dnevi
Trump: "V torek bom aretiran, vzemite našo državo nazaj" Nekdanji ameriški predsednik Donald Trump je danes sporočil, da pričakuje, da bo v torek aretiran, in svoje podpornike pozval k protestom. Trump je pri tem navedel neimenovan vir, do… »

Trump trdi, da ga bodo v torek aretirali, podpornike je pozval k protesom

24ur pred 12 dnevi
Nekdanji ameriški predsednik Donald Trump je sporočil, da pričakuje, da bo v torek aretiran, in svoje podpornike pozval k protestom. Trump je pri tem navedel neimenovan vir, do pridržanja pa naj bi prišlo v okviru preiskave v zvezi z domnevnim… »

Trump trdi, da bo v torek aretiran. Znova poziva k protestom.

SiolNET pred 12 dnevi
Nekdanji ameriški predsednik Donald Trump je danes sporočil, da pričakuje, da bo v torek aretiran, in svoje podpornike pozval k protestom. Trump je pri tem navedel neimenovan vir, do pridržanja pa naj bi prišlo v okviru preiskave v zvezi z domnevnim… »

Donald Trump trdi, da bo v torek aretiran

Primorske pred 12 dnevi
Nekdanji ameriški predsednik Donald Trump je danes sporočil, da pričakuje, da bo v torek aretiran, in svoje podpornike pozval k protestom. Trump je pri tem navedel neimenovan vir, do pridržanja pa naj bi prišlo v okviru preiskave v zvezi z domnevnim… »

"Nazaj sem!" Trump se je vrnil na Facebook.

SiolNET pred 12 dnevi
Nekdanji predsednik ZDA Donald Trump se je v petek vrnil na družbeni medij Facebook, odslej pa lahko z javnostjo komunicira tudi prek YouTuba. Trumpa so z več spletnih platform črtali po napadu njegovih privržencev na ameriški kongres 6. januarja… »

Novice dneva »

Anže Lanišek: Polet v kvalifikacijah je bil za piko na i

SiolNET pred eno uroše 18 povezanih

Umrl na poti v zdravstveni dom

Delo pred 50 minutamiše 7 povezanih

Naslov je oddan, kaj je še odprtega?

Primorske pred 6 uramiše 12 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem