Povezane novice

Verstappen po okvari šele v osmi vrsti, za Leclerca po kazni šesta

SiolNET 18.03.2023
Sergio Perez (Red Bull) si je pridirkal prvo štartno mesto za VN Savdske Arabije, potem ko je Max Verstappen (Red Bull) z okvaro dirkalnika končal že v drugem delu kvalifikacij in bo štartal s 15. mesta. Drugi čas kvalifikacij je dosegel Charles… »

Nore kvalifikacije, Verstappnu odpovedal motor

Zurnal24 18.03.2023
Po smoli Verstappna prvo startno mesto Perezu. Mehičan Sergio Perez je v kvalifikacijah VN Savdske Arabije v Džedi prišel do prvega startnega mesta za nedeljsko dirko formule 1. Voznik Red Bulla je do "pole positiona" prišel tudi z nekoliko sreče po… »

Smola Verstappna, a kvalifikacije vseeno "rdečim bikom"

RTV Slovenija 18.03.2023
Drugo leto zapored je bil v kvalifikacijah za VN Savdske Arabije najhitrejši Sergio Perez. Na vseh treningih in začetku kvalifikacij je prevladoval svetovni prvak Max Verstappen, ki pa ga je na cedilu pustila pogonska gred in bo startal šele kot 15… »

Po smoli Verstappna prvo startno mesto Perezu

Dnevnik 18.03.2023
Mehičan Sergio Perez je v kvalifikacijah VN Savdske Arabije v Džedi prišel do prvega startnega mesta za nedeljsko dirko formule 1. Voznik Red Bulla je do "pole positiona" prišel tudi z nekoliko sreče po smoli svojega moštvenega kolega in branilca… »

Po smoli Verstappna prvo štartno mesto Perezu

Delo 18.03.2023
V kvalifikacijah za veliko nagrado Savdske Arabije najboljši Mehičan, svetovni prvak z okvaro dirkalnika. Mehičan Sergio Perez je v kvalifikacijah VN Savdske Arabije v Džedi prišel do prvega štartnega mesta za nedeljsko dirko formule 1. Voznik Red… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem