Povezane novice

Lanišek s stopničkami potrdil tretje mesto na norveški turneji

SiolNET 19.03.2023
Anže Lanišek je na zadnji dan norveške turneje Raw Air in na drugi tekmi poletov v Vikersundu poletel na tretje mesto (468,8 točke), s tem pa je potrdil tudi tretje mesto v seštevku turneje. Zmage se je razveselil Avstrijec Stefan Kraft (497,4), ki… »

Ema Klinec: Vesela, da sem postavila zadnji košček v sestavljanko

SiolNET 19.03.2023
"Super zaključek dneva. Turneja je bila res dolga. Na koncu sem zelo vesela, da mi je uspelo postaviti tisti zadnji košček v sestavljanko, v to zgodbo," je po zmagi na premierni tekmi smučarskih skakalk na letalnici dejala z 226 metri nova svetovna… »

Svetovna rekorderka Ema Klinec do zgodovinske zmage in prvega mesta na turneji!

SiolNET 19.03.2023
Izjemen dan v Vikersundu za slovenske smučarske skoke. Ema Klinec je zanesljiva zmagovalka zgodovinske tekme skakalk na letalnici in z 226 metri nova svetovna rekorderka. Klinčeva je z novo zmago - tekma ni štela za svetovni pokal - potrdila tudi… »

EMA KLINEC PIŠE ZGODOVINO: To je skok, s katerim je podrla svetovni rekord in zmagala v Vikersundu (VIDEO)

Regional 19.03.2023
Slovenka Ema Klinec je v Vikersundu zmagala na prvi uradni tekmi smučarskih skakalk na letalnici. V prvi seriji je s 226 metri dosegla svetovni rekord in z 209,1 točke prepričljivo vodila. V finalu je imela tudi največjo daljavo serije, 223 m in s… »

Ema Klinec s svetovnim rekordom zmagala v Vikersundu

Primorske 19.03.2023
Slovenka Ema Klinec je v Vikersundu zmagala na prvi uradni tekmi smučarskih skakalk na letalnici. V prvi seriji je s 226 metri dosegla svetovni rekord in z 209,1 točke prepričljivo vodila. V finalu je imela tudi največjo daljavo serije, 223 m in s… »

Ema Klinec z rekordom do bogate nagrade

Dnevnik 19.03.2023
Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec je zmagovalka norveške turneje Raw air in je na vrhu zahtevnega tekmovanja nadomestila rojakinjo Niko Križnar. V moški konkurenci je podvig uspel Halvorju Egnerju Granerudu. Skakalni konec tedna v Vikersundu je… »

Izjemno, trije Slovenci med sedem

Zurnal24 19.03.2023
Sloevnski skakalci pri vrhu druge tekme v Vikersundu. Slovenski skakalci so blesteli v prvi seriji druge tekme v Vikersundu, Domen Prevc, Anže Lanišek in Timi Zajc so se zvrstili od tretjega do petega mesta, pred zadnjima skokoma v prvi seriji pa so… »

Zmagoslavje Krafta, nove stopničke za Laniška

Delo 19.03.2023
Domžalski skakalni as Anže Lanišek je v Vikersundu poletel do odličnega tretjega mesta. Norveško turnejo je v svojo korist odločil Halvor Egner Granerud. Na drugi tekmi za svetovni pokal v smučarskih poletih v Vikersundu je zmago požel avstrijski… »

Lanišek s tretjim mestom v Vikersundu potrdil stopničke na turneji Raw Air

RTV Slovenija 19.03.2023
Na zadnji tekmi norveške Raw Air turneje je na poletih v Vikersundu slavil Stefan Kraft. Drugi je bil Halvor Egner Granerud, ki je dobil seštevek turneje, hkrati pa tudi že veliki kristalni globus, s tretjim mestom pa se je izkazal Anže Lanišek. 27… »

Zaradi 'osebnih razlogov' konec boja za veliki globus

Zurnal24 19.03.2023
Granerud do globusa, v kvalifikacijah uspešni vsi Slovenci. Norveški smučarski skakalec Halvor Egner Granerud je predčasno osvojil veliki kristalni globus za skupno zmago v svetovnem pokalu. Granerud je do drugega globusa prišel še pred današnjo… »

"To je tisti zadnji košček v sestavljanki!"

Zurnal24 19.03.2023
Ema Klinec je prva zmagovalka ženske tekme v poletih ter nova svetovna rekorderka. Slovenka Ema Klinec je v Vikersundu zmagala na prvi uradni tekmi smučarskih skakalk na letalnici. V prvi seriji je s 226 metri dosegla svetovni rekord in prepričljivo… »

Popoln dan Eme Klinec: zmaga, osvojena turneja in nov svetovni rekord

RTV Slovenija 19.03.2023
Ema Klinec je zmagovalka premierne tekme skakalk v poletih. V Vikersundu je v prvi seriji z 226,0 m postavila svetovni rekord, s tem pa tudi potrdila zmago v skupnem seštevku norveške turneje Raw Air. 24-letna skakalka iz Poljan nad Škofjo Loko je bila… »

Nov svetovni rekord in zmaga Eme Klinec!

Zurnal24 19.03.2023
Ema Klinec je postavila nov svetovni rekord ter zmagala na poletih v Vikersundu! Slovenska skakalka Ema Klinec je na letalnici v Vikersundu, kjer je v soboto kot prva v zgodovini presegla 200 metrov, na turneji Raw Air v prvi seriji poletov postavila nov… »

[Video] Ema Klinec nima meja: Postregla z novim svetovnim rekordom in postala zmagovalka norveške turneje

Nova 24TV 19.03.2023
Foto: Twitter Smučarska skakalka Ema Klinec je v naravnost fantastični formi. Potem, ko je včeraj s fantastičnim skokom kot prva ženska na svetu preskočila 200 metrov v poletih in s tem presegla dotedanji rekord, je danes postregla z novim svetovnim… »

Ema Klinec s svetovnim rekordom zmagala v Vikersundu

Gorenjski glas 19.03.2023
Vikersund – Slovenka Ema Klinec je v Vikersundu zmagala na prvi uradni tekmi smučarskih skakalk na letalnici. V prvi seriji je s 226 metri dosegla svetovni rekord in z 209,1 točke prepričljivo vodila. V finalu je imela tudi največjo daljavo serije… »

Emi Klinec nov svetovni rekord, zmaga in lepa denarna nagrada

Delo 19.03.2023
Smučarska skakalka iz Poljan nad Škofjo Loko je v uvodni seriji zgodovinske prve ženske tekme na letalnici v Vikersundu navdušila s poletom do 226 metrov. V Vikersundu so pod streho spravili zgodovinsko prvo žensko tekmo (za pokal FIS) v smučarskih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem