Povezane novice

[Video] Putin se je sredi noči vozil po okupiranem Mariupolju

Nova 24TV 19.03.2023
Foto: Posnetek zaslona YouTube BBC Ruski državni mediji poročajo, da je predsednik Vladimir Putin nenapovedano obiskal Mariupolj, ukrajinsko pristaniško mesto, ki so ga ruske sile maja lani po hudih bojih zavzele. V odzivu na Putinov obisk je… »

Na tisoče Rusov zbežalo na Bali #vŽivo

SiolNET 19.03.2023
Odkar je ruski predsednik Vladimir Putin začel invazijo na Ukrajino se je na Bali preselilo več deset tisoč Rusov. Okoli 58 tisoč ruskih državljanov je lani prišlo na otok v jugovzhodni Aziji, še dodatnih 22.500 jih je pribežalo januarja letos, je… »

PUTIN PO KRIMU OBISKAL ŠE MARIUPOLJ: Poletel s helikopterjem in se sprehodil med ljudmi (VIDEO)

Regional 19.03.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je obiskal mesto Mariupolj na jugu Ukrajine, ki so ga ruske sile po hudih bojih zavzele maja lani. Kot so danes sporočili iz Kremlja, je Putin v mesto poletel s helikopterjem in si ga nato ogledal z avtomobilom ter govoril… »

Vladimir Putin obiskal Mariupolj

Primorske 19.03.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je obiskal mesto Mariupolj na jugu Ukrajine, ki so ga ruske sile po hudih bojih zavzele maja lani. Kot so danes sporočili iz Kremlja, je Putin v mesto poletel s helikopterjem, ogledal pa si ga je z avtomobilom in peš ter… »

Putinov obisk Mariupola. 'Tudi Hitler je tam ugotovil, da je vojna izgubljena'

24ur 19.03.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je po včerajšnjem obisku leta 2014 zavzetega Krima zdaj obiskal še okupirani Mariupol. To je prvo potovanje voditelja Kremlja na ozemlje ukrajinske regije Doneck po začetku vojne v Ukrajini. S tem pa se je po invaziji… »

Putin obiskal Mariupolj

Delo 19.03.2023
Kot so danes sporočili iz Kremlja, je Putin v mesto poletel s helikopterjem in si ga nato ogledal z avtomobilom ter govoril z ljudmi. Ruski predsednik Vladimir Putin je obiskal mesto Mariupolj na jugu Ukrajine, ki so ga ruske sile po hudih bojih zavzele… »

Putin po Krimu obiskal Mariupolj na jugu Ukrajine

RTV Slovenija 19.03.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je obiskal Mariupolj na jugu Ukrajine, ki so ga ruske sile po hudih bojih zavzele maja lani. Kot so sporočili iz Kremlja, je Putin v mesto poletel s helikopterjem in si ga nato ogledal z avtomobilom ter govoril z ljudmi… »

Putin na obisku v zasedenem mestu, ki ga je njegova vojska uničila

Zurnal24 19.03.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je obiskal mesto Mariupolj na jugu Ukrajine, ki so ga ruske sile po hudih bojih zavzele maja lani. Kot so danes sporočili iz Kremlja, je Putin v mesto poletel s helikopterjem in si ga nato ogledal z avtomobilom ter govoril… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem