Povezane novice

Napenjanje mišic pri proračunu bi občino lahko drago stalo

Primorske 20.03.2023
Ker na februarski seji občinski svetniki niso potrdili proračuna v prvi obravnavi, ga bodo danes s popravki vred ponovno premlevali. Ker so se vmes usklajevali, je upati na potrditev. Če bodo pravočasno potrdili še predlog dokumenta, bi se izognili… »

Primorski lesarji s pomočjo države v nove naložbe

Primorske 20.03.2023
Slovenska lesnopredelovalna podjetja vse več vlagajo, tudi s pomočjo države. Ta jim bo v okviru javnega razpisa pomagala pri izpeljavi 62 naložb, večinoma gre za nakup nove opreme. Med podjetji, ki so bila uspešna na razpisu, je tudi nekaj… »

Luka Koper je spet med elito

Primorske 20.03.2023
Večina prvoligašev je ta vikend počivala, ker je bil termin namenjen finalu srednjeevropske lige in kvalifikacijam za prvo A ligo. Edini aktivni primorski predstavnik, Luka Koper, je bil uspešen. Koprska dekleta so ponovno članice prve A lige. Finale… »

V Kopru motoristi trenutno ne morejo opravljati izpita

Primorske 20.03.2023
Bodoči motoristi se na istrskih upravnih enotah za zdaj ne morejo prijaviti za opravljanje praktičnega dela vozniškega izpita na izpitni lokaciji v Kopru. Tako je odločila agencija za varnost prometa, ki je ukinila uporabo poligona za izvajanje… »

Praznik ljubezni naznanil daljše dneve in prebudil Novo Gorico

Primorske 20.03.2023
Turistično društvo Nova Gorica je v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica in KS Nova Gorica v soboto s 3. Gregorjevim sejmom poskrbelo za pestro dogajanje v središču mesta. Sejem je na Bevkov trg že v jutranjih urah privabil množico obiskovalcev… »

Šved bo še 18 mesecev za slovenskimi zapahi

Primorske 20.03.2023
Za Alexandrom Brecljem, Švedom s primorskimi koreninami, ki je zaradi napada z nožem v Ajdovščini v priporu že tri leta in pol, sta že dve sojenji na novogoriškem okrožnem sodišču zaradi poskusa uboja. Obakrat je bil obsojen zaradi povzročitve… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem