Povezane novice

Kitajski voditelj v Moskvi: Kitajska in Rusija sta dobri sosedi

24ur 20.03.2023
Kitajski voditelj Ši Džinping je začel tridnevni obisk v Moskvi pri ruskem predsedniku Vladimirju Putinu. Po napovedih se bosta pogovarjala o strateškem sodelovanju in poglobitvi partnerstva med Rusijo in Kitajsko. Tema pogovorov bo tudi vojna v… »

Kitajski predsednik Ši Džinping na obisku pri Putinu: Rusiji bomo stali ob strani #video

SiolNET 20.03.2023
Kitajski predsednik Xi Jinping je danes prispel v Moskvo, kjer je poudaril pomen krepitve rusko-kitajskih odnosov in prizadevanj za multipolarnost v svetu, ki bo temeljila na načelih Ustanovne listine ZN. Z ruskim kolegom Vladimirjem Putinom bosta med… »

"Draga prijatelja" Ši in Putin po laskanju drug drugemu na pogovore o partnerstvu in vojni

RTV Slovenija 20.03.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je v Kremlju sprejel "svojega dragega prijatelja" kitajskega predsednika Ši Džinpinga, s katerim bosta govorila o krepitvi odnosov med državama in kitajskem načrtu za končanje vojne v Ukrajini. Kitajski predsednik je s… »

Putin priznal, da je nekoliko zavisten Kitajski

Necenzurirano 20.03.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin in kitajski predsednik Xi Jinping sta sedla za mizo. Xi Jinping je ob približno 13. uri po moskovskem času (11. uri po srednjeevropskem času) pristal na moskovskem mednarodnem letališču Vnukovo. Gre za prvi obisk… »

Velika skepsa v kitajsko mirovništvo

Delo 20.03.2023
Ob obisku kitajskega predsednika Xi Jinpinga pri Putinu predvsem opozorila pred združevanjem nedemokratičnega sveta. V nadaljevanju preberite: V Nemčiji si od rusko-kitajskega srečanja v Moskvi ne obetajo veliko, predvsem ne, da bi bil rezultat… »

Ukrajina poziva Xija, naj uporabi vpliv na Putina za ustavitev vojne

Delo 20.03.2023
Kitajski predsednik je ob prihodu v Moskvo dejal, da sta Rusija in Kitajska »dobri sosedi in zanesljivi partnerici«. Kitajski predsednik Xi Jinping je prispel v Moskvo na dvodnevni obisk. To je njegov prvi obisk Moskve od ruske invazije na Ukrajino in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem