Povezane novice

Denver in Milwaukee do zmage brez Čančarja in Dragića

Delo 20.03.2023
Srb Nikola Jokić je v ligi NBA dosegel 28. trojni dvojček v sezoni in popeljal vodilno ekipo zahoda Denver Nuggets do zmage v gosteh pri Brooklyn Nets. Srb Nikola Jokić je v severnoameriški košarkarski ligi NBA dosegel 28. trojni dvojček v sezoni in… »

Čančar ni dobil niti minute, Dragića še vedno ni v kadru Milwaukeeja

RTV Slovenija 20.03.2023
Nikola Jokić je z 28. trojnim dvojčkom v sezoni popeljal Denver do zmage nad Brooklynom in Nuggetse utrdil na vrhu Zahodne konference Lige NBA. Do konca rednega dela so le še trije tedni. Jokić je blestel z 22 točkami, 17 skoki in desetimi podajami… »

Vegas po zmagi nad Columbusom sedaj pred Los Angelesom

Dnevnik 20.03.2023
Hokejisti Vegas Golden Knights so v severnoameriški ligi NHL prepričljivo ugnali Columbus Blue Jackets s 7:2 in se v pacifiški skupini ter zahodni konferenci znova povzpeli na prvo mesto pred Los Angeles King Anžeta Kopitarja. Vodijo za dve točki… »

Čančar obsedel na klopi, Dragića spet ni bilo v ekipi

Zurnal24 20.03.2023
Vlatko Čančar je zmagi košarkarjev Denver Nuggets prisostvoval ob robu igrišča. Gorana Dragića zaradi poškodbe kolena ni bilo v kadru ob zmagi Milwaukee Bucks. Srb Nikola Jokić je v severnoameriški košarkarski ligi NBA dosegel 28. trojni… »

Denver in Milwaukee do zmag brez Čančarja in Dragića

Dnevnik 20.03.2023
Srb Nikola Jokić je v severnoameriški košarkarski ligi NBA dosegel 28. trojni dvojček v sezoni in popeljal vodilno ekipo zahoda Denver Nuggets do zmage v gosteh pri Brooklyn Nets s 108:102. Slovenec Vlatko Čančar je ostal na klopi. Zmagali so tudi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem