Povezane novice

Bančni regulatorji mirijo trge, tečaji delnic navzgor

Delo 20.03.2023
Bančne oblasti poudarjajo, da je evropski bančni sistem odporen in robustno zalit s kapitalom in likvidnostjo – in so očitno prepričali borze. Tečaji globalnih delnic, zlasti bančnih, so včeraj sprva še izgubljali vrednost, kasneje pa so si… »

Banka Slovenije: Evropski in slovenski bančni sistem stabilna

Dnevnik 20.03.2023
Evropski in slovenski bančni sistem tudi po pretresih v ameriškem in švicarskem bančnem sistemu poslujeta stabilno. »Bančni sektor evrskega območja je odporen, z močnim kapitalskim in likvidnostnim položajem,« so za STA zapisali v slovenski… »

Banka Slovenije: Evropski in slovenski bančni sistem sta stabilna

RTV Slovenija 20.03.2023
Evropski in slovenski bančni sistem tudi po pretresih v ameriškem in švicarskem bančnem sistemu poslujeta stabilno. "Bančni sektor evrskega območja je odporen, z močnim kapitalskim in likvidnostnim položajem," pravijo v slovenski centralni banki… »

Banka Slovenije: Evropski in slovenski bančni sistem sta stabilna

24ur 20.03.2023
Po zgodovinskem reševanju propadajočega švicarskega posojilodajalca Credit Suisse, ki ga je kupil tekmec UBS Group, pristojni organi v Evropi in po svetu vlagatelje mirijo glede stanja svetovnega bančnega sektorja. Po prvotnem olajšanju so se namreč… »

Delnice evropskih bank so si po jutranjem padcu nekoliko opomogle

RTV Slovenija 20.03.2023
Pristojni organi v Evropi in po svetu mirijo vlagatelje glede stanja svetovnega bančnega sektorja, potem ko je na trgu odjeknila novica, da bo švicarska banka UBS prevzela Credit Suisse. Švicarske oblasti so v nedeljo zvečer sporočile, da bo… »

Pristojni po napovedanem prevzemu Credit Suisse mirijo trg

Dnevnik 20.03.2023
Pristojni organi v Evropi in po svetu danes mirijo vlagatelje glede stanja svetovnega bančnega sektorja, potem ko je na trgu odjeknila novica, da bo švicarska banka UBS prevzela Credit Suisse. Credit Suisse in bančna nestabilnost v ZDA ne zadevajo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem