Povezane novice

Voznik mislil, da pelje proti Pelješkemu mostu, a je končal v morju

Necenzurirano 20.03.2023
Hrvaška policija je pojasnila več podrobnosti o tragediji, ki se je ponoči zgodila v pristanišču Prapratno na Pelješcu. Kot smo že poročali, je v pristanišču Prapratno včeraj ob približno 22.30 uri s trajektnega pomola v morje zapeljalo osebno… »

#foto #video Pelješac: pri padcu avta v morje umrla 45-letnica, opit voznik ni vedel, da vozi po pristanišču

Dnevnik 20.03.2023
Na polotoku Pelješac se je včeraj zvečer pripetila huda nesreča, v kateri je umrla 45-letna ženska. V pristanišču za trajekte je namreč v morje padel avto s štirimi potniki. Trije so se uspeli rešiti, ena ne. Okoli poldneva danes so iz vode na… »

TRAGEDIJA V PRISTANIŠČU: Na Pelješcu vozilo zapeljalo v morje, umrla ena oseba (VIDEO)

Regional 20.03.2023
V trajektnem pristanišču na polotoku Pelješac je v nedeljo zvečer vozilo zapeljalo v morje, pri čemer je umrla 45-letna ženska, je danes sporočila hrvaška policija. Vozniku in še dvema potnikoma se je uspelo rešiti. To je že druga nesreča s… »

BMW s štirimi potniki s trajektnega pomola padel v morje, 45-letnica umrla

24ur 20.03.2023
V nedeljo se je v Dalmaciji zgodila tragična nesreča. Nekaj pred 23. uro je namreč osebno vozilo splitskih registrskih tablic s trajektnega pomola padlo v morje. Poleg voznika so bile takrat v vozilu še tri druge osebe. V nesreči je umrla 45-letna… »

Potnica umrla: Namesto na trajekt je avto zapeljal v morje

Zurnal24 20.03.2023
V trajektnem pristanišču na polotoku Pelješac je v nedeljo zvečer vozilo zapeljalo v morje, pri čemer je umrla 45-letna ženska, je danes sporočila hrvaška policija. Osebno vozilo splitskih registrskih oznak je v morju pristalo v nedeljo ob 22.35 v… »

Huda tragedija na Pelješcu: avto padel v morje, ženski se ni uspelo rešiti

SiolNET 20.03.2023
V Prapratnu na Pelješcu je avtomobil s trajektnega pomola padel v morje. Ena ženska je umrla, trem potnikom pa se je uspelo rešiti, poroča Dnevnik.hr. Lani je na istem mestu umrl moški. V nedeljo okoli 22.45 je osebno vozilo splitskih registrskih… »

Tragedija na Pelješcu: V morju končal avtomobil s štirimi osebami

Necenzurirano 20.03.2023
V tragediji je umrla ena oseba. 45-letnico so po nekaj urah iz morja izvlekli potapljači. V pristanišču Prapratno na hrvaškem Pelješcu je včeraj ob približno 22.30 s trajektnega pomola v morje padel osebni avtomobil s splitskimi registrskimi… »

V pristanišču na Pelješcu v morje zapeljalo vozilo, umrla ena oseba

Primorske 20.03.2023
V trajektnem pristanišču na polotoku Pelješac je v nedeljo zvečer vozilo zapeljalo v morje, pri čemer je umrla 45-letna ženska, je danes sporočila hrvaška policija. Vozniku in še dvema potnikoma se je uspelo rešiti. To je že druga nesreča s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem