Povezane novice

Milijon topovskih granat za Ukrajino

Delo 20.03.2023
EU potrdila odločitve o velikih dobavah streliva iz skladišč in s skupnimi naročili obrambni industriji. Evropska unija bo prihodnje leto priskrbela Ukrajini milijon topovskih granat, predvsem kalibra 155 milimetrov. To je še en mejnik v delovanju EU… »

Šarec: Skupnemu naročanju streliva za Ukrajino se bo v kratkem pridružila tudi Slovenija

RTV Slovenija 20.03.2023
Zunanji in obrambni ministri držav članic EU-ja so podprli načrt o skupni dobavi streliva Ukrajini. EU naj bi Ukrajini v prihodnjih dvanajstih mesecih dobavil milijon topniških izstrelkov. "Danes so ministri dosegli politični dogovor o pristopu s… »

Milijon topniških izstrelkov za Ukrajino

24ur 20.03.2023
Zunanji ministri držav članic Evropske unije so podprli načrt visokega zunanjepolitičnega predstavnika EU Josepa Borrella o nadaljnjih dobavah streliva Ukrajini. Po neuradnih informacijah so se dogovorili, da bo unija Ukrajini v prihodnjih 12 mesecih… »

V skupno naročilo streliva za Ukrajino 18 držav, v kratkem se jim bo pridružila tudi Slovenija

Dnevnik 20.03.2023
Zunanji in obrambni ministri članic EU so se danes dogovorili o nadaljnjih dobavah streliva Ukrajini, ki vključuje tudi skupne nabave. Skupnemu naročilu se je pridružilo 18 držav, 17 članic EU in Norveška, so sporočili v Bruslju. V skladu z… »

EU bo Ukrajini dobavila milijon topniških izstrelkov #vŽivo

SiolNET 20.03.2023
Zunanji in obrambni ministri držav članic EU so se danes dogovorili o nadaljnjih dobavah streliva Ukrajini, ki vključuje tudi skupne nabave. Danes se je skupnemu naročilu pridružilo 18 članic, so sporočili v Bruslju. V skladu z dogovorom bo EU… »

MILIJARDE ZA STRELIVO: V skupno naročilo za Ukrajino 18 držav; je med njimi tudi Slovenija?

Regional 20.03.2023
Zunanji in obrambni ministri članic EU so se danes dogovorili o nadaljnjih dobavah streliva Ukrajini, ki vključuje tudi skupne nabave. Skupnemu naročilu se je pridružilo 18 držav, 17 članic EU in Norveška, so sporočili v Bruslju. V skladu z… »

Ukrajina bo od EU dobila milijon topovskih granat

Delo 20.03.2023
Države članice se potrdile Borrellov načrt o hitrem oborežavanju Kijeva za obrambo pred agresijo in zmago v vojni. V nadaljevanju preberite: Takojšnje dobave streliva, skupne nabave topovskih granat kalibra 155 milimetrov in zagon evropske… »

Viri: Zunanji ministri EU za dobavo milijona izstrelkov Ukrajini v prihodnjih 12 mesecih

Primorske 20.03.2023
Zunanji ministri držav članic Evropske unije so danes podprli načrt visokega zunanjepolitičnega predstavnika EU Josepa Borrella o nadaljnjih dobavah streliva Ukrajini, so za STA potrdili viri pri EU. Po neuradnih informacijah so se dogovorili, da bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem